Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 90> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi poklnoni, svi noviteti, orhideje, a cure su super.
Divan okoliš, pogled....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoji okoliši su lijepo uređeni! vidi se da je gazdarica pravi esteta, za toliko prostora i prošetati samo je za umoriti se a ne dovesti u stanje reda!
bravo mira, super da si stavila vaše slike drago mi vas je viđeti! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Miro, hvala ti, predivne slikice, a tek komadi na njima
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miro, naradili ste se u Njivicama - ali sada je i pogled ka moru ljepši!! Baš ste lijepo druženje ti i naše cure imale!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Gdje je zid? Ja ne vidim nikakav zid!!!
![]() Vidim samo krasne puzavce, mnoštvo drveća i cvijeća, radove vrijedne i neumorne žene i na kraju tri gracije između cvijeća! Pusa svima! ![]() edit-jel ono Eden Rose?? Kad bi barem moj kuglasti bagrem oživio!!! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jučer je dan prošao božanstveno jer su mi bile gošće, naše forumašice: Belinda i njezina prijateljica i draga mi Triša pa evo slikica sa kave i kolača i sa darovima koje su mi donjele.
![]() Cure ispod kuglastog bagrema
![]() Na terasi
![]() ![]() Kavica i kremšnite
![]() ![]() Darovi:
OGROMNA hoya od Beline
![]() majmunska trava ili Ophipogon japonicus ili se ovako zove Carex ornithopoda "Variegata" i to puna vrećica
![]() gaillardia od Triše
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Najviše posla je bilo oko ovoga... Preko puta je jedan zapušteni teren, nitko se o tome ne brine i sve divlja i buja pa mi odlučili da napravimo bolji pogled sa prizemlja ..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zasadila sam ruže penjačice, neka se nađu.. clematis iz Pordenonea, crveni, hibiskus od drage Free, crvena lagostremija slabo raste ali ću je dočekati.. i još ponešto čeka sutrašnji dan..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jacaranda od Željke je zasađena! Baš strijepim jer nije nešto puno zemlje tu ali je želja bila velika.. travina jacaranda je rezerva za ovdje a druga čeka da malo naraste. Hvala vam drago društvo! malo sam dosijavala trave pa je zato okolo prekopano..
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A sada nekoliko slika iz Njivica od prošlog vikenda. Ujutro opet idem tamo pa će biti novih slika.
Bugica ovako izgleda i neznam jeli je živa. Otok kaže da trebamo čekati... malo sam je orezala ali su mi grančice sumnjive. Trebam li je više orezati?
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jednog dana, nadam se, i ja ću prošetati tim travnjakom, pomirisati ruže, diviti se tamarisu i prekrasnoj crvenoj živici, do tada ![]() ![]() A sada laka ti noć, Mirice!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma i ja sam šetala tvojim vrtovima, okolišem, nizbrdicom, uzbrdicom, ravnicom, ali kad ja uživo gazim tvojim travnjakom, pipnem iberis, pomirišim ruže, divim se tamarisu i predivnoj crvenoj živici, to je ono pravo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Evo Miro, moja dva, jedan sa svim listićima a drugi gol kao tvoj!!! Nisam ni primjetila da je lišće popadalo, mm pokupi svaki listić ujutro, jako je brz!!
![]() Uploaded with ImageShack.us A evo i pupića!! Miro , imamo iste žaluzine!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Baš mi je žao kaj je dendrić izgubio listiće ali ne brini uskoro će te iznenaditi mlada grana iz tegle, evo sad sam otišla pogledati moja dva kaj su mi ostala, ali i moj jedan je odbacio sve listiće i ima nekaj takvoga, ali mislim da je to pupoljak, zalutali ali ipak pupoljak, evo sad ću da sliknem svoj, pa vidi. Moj jedan ima svo lišće a drugi ni jedan listić!! |
|
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Preeedivno sve, nema cega nema kod tebe!
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Miro pa ti si jakooo vrijedna,koliko različitosti i ljepote u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve si lijepo sredila. Imaš brdo stabala. Zid će začas nestati, a prinove su cool
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mira moja stara sad još nema listova,Lantana mi reče da je i njena sad bez listova,neka se malo strpimo,malo sam ju porezala i vidim da su grane žive,a ako možeš kod mene pogledati,vidjet ćeš kako je lijepo cvala čitavo ljeto.Išla danas slučajno u Kau...i naletjela opet na nju,i kaj misliš da ju nisam kupila,sad imam mladu i staru.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moje cure, mali kaktus , misty-da puno hvala što ste svratile! Mali kaktus drago mi je da si mi javila za bugicu, znači ima šansi da se i moja održi. Vjerujem da će joj se u Njivicama sviđati ali na nekom drugom mjestu gdje ima više sunca. Poslikaj ti svoju a i ja ću moju isto stavljati u temu..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |