Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 73> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iz godine u godinu ti bašta sve lijepše izgleda. Prekrasni su ti pakujci, alijumi, ruže, ma sve ti je super. Tek kad ljiljani procvjetaju koja će to biti ljepota.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvjetno i šareno predivno!
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, naravno da ćemo ti opet doći jer imaš krasne cvjetiće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam drage moje na posjeti...Evo još poneka sličica iz moje bašte..
Božur ![]() Bijeli bozur ![]() clematis,president ![]() okupan kišom.. ![]() klinčići ![]() bijeli delphinium ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
malo ruza
đulbešećerka ![]() penjačica,ime nepoznato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Još koja ruža..
Westrland ![]() valencia ![]() ![]() hendel ![]() djulbešećerka ![]() samba ![]() Chippendale(prva cvatnja od sadnje) ![]() malo neidentifikovanih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ona chippendale ti je za deset
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Krasne su ti ruže, buket sa pakujcima predivan, klematis divan - alisa
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Alisa cvijece ti je divno, ali djulbesecerka je moj favorit.
Meni nije uspjelo da je ozilim tj, nisu mi prezivjele tvoje oziljene reznice. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Alisa predivno ti je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Imaš prekrasnu kolekciju ruža, neki dan sam pregledavala i nisam ostavila trag! Ovog puta ću
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ali mirise u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam ,cure moje drage,na posjeti i lijepi riječima..Ova godina je odlična za ruže,baš uživam u njima..Chippendale,mijenja boju kako cvijet stari..Tri boje na jednom grmu..Mala je,tek je posađenja ovog proljeća..
![]() ![]() ovoj ime neznam,mislim da je Poker.. ![]() ![]() ![]() la minuete ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Moram još jednom pohvaliti chippendale
![]() |
|
![]() |
|
I pastella ,prvi put cvjeta kod mene.Posađena u jesen.Oduševila me.
![]() ![]() ![]() gigo,ima ogromaaan cvjet ![]() i jako visokuuu stabljiku ![]() dupli ljiljanko,coctail twins(azijat) ![]() obični azijat ![]() ![]() mix stolisnik...U jednoj saksiji,kupljenoj pod mix boja,dobila sam 3 boje. ![]() ![]() veronica niska ![]() campanula,od Tikvić,procvjetala.. ![]() ![]() ovo sam dobila od Jos.Ime sam zaboravila.Znam samo da je trajnica i predivno izgleda.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
photobucket je prolupao pa neda da okrenem slike..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tebi prolupao photo... a meni forum. Napisala pola odgovora i ode....
Pa dakle... Prvo sam stavila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Napokon tvoji ljiljani
![]() To na zadnjoj slici je centranthus.Još je mlad biće on iduće godine još ljepši i bujniji. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |