Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 142> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tko ne bi bio ljut kad tjeraš dijete da radi ili da kleči. Vidi samo prljava koljena!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Da baš, cijelu terasu je već na koljenima prešla, samo se valja,ko malo prase, uživa dijete. No uskoro stiže tepih pa će mi i dijete biti čisto.....valjda !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Preslatka je,pa kod bake smije biti prljava,kod kuće mama sigurno vrišti.Tako je barem kod mene.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kamenjar hvala,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OSice, to ju je moja kćer slikala, pusti ona nju da se uprlja, veli : pa to je samo prašina, oprat će se. Inače je poprilici opuštena kao majka i uopće ne skače za svaku sitnicu, mogu ti reći da je to i dobro, dijete se tako samo ojača !
Drago mi je što si svratila kod mene, vidimo se opet, uskoro će biti novih slikica cvijeća, pa navrati. |
|
|
|
![]() |
|
Jutros sam ugledala nešto što me jako razveselilo, jedan list lopoča provirio na površinu, a još nekoliko se nazire ispod površine, što znači da je preživio zimu i da će me opet uveseljavati svojim divnim cvjetovima.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Slijedeće što me također danas jako obradovalo je rododendron koji sam nedavno nabavila sa sićušnim pupovima, počeo je cvasti na moje veliko oduševljenje:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kakvo bi to djete bilo da se ne uprlja.? Mojoj je najdraže bilo pravljenje kolača od blata i "kupanje" u Dravi u punoj opremi u pol zime, a po Ljeti u fontani na Trgu
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Bakina princeza,kako baka sve sređuje i planira polako za nju.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Sve gledam jesu li kontinentalci iznijeli svoje crassule van pa nitko ništa ne pokazuje a ja se ne usudim.Jesu tvoji vani?
|
|
![]() |
|
Treba dijete da se uprlja,ima vode......
Arim, morala sam joj taj dio dvorišta ograditi, jer kod mene u dvorištu je opasno za malu djecu. A zapravo sve skupa slatko izgleda i za nas velike, za sjesti popodne i popiti kavicu,pivicu.....tu je cijelo popodne hladovina. |
|
|
|
![]() |
|
OSice, još nisam iznijela onu najveću, jednostavno nisam stigla osloboditi joj njeno mjesto, zatrpano je vrećama pijeska,kantama i kojekakvim alatom. Al stvarno je krajnje vrijeme da sve, ama baš sve ide van.
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Često svratim u tvoje dvorište, u tvoj mali raj na zemlji prepun prekrasnog cvijeća, al je ipak onaj "musavi" cvijetić ....najljepši |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Glikice,vrt ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Baš je medena mala ljutkica,a i sve ostalo ti je krasno!
|
|
![]() |
|
Cure, hvala na posjeti, komentarima i komplimentima.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Hvala Smail, neka ce curke igraju i uživaju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hejjj,pa ovdje je već dječji vrtić
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |