Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 23:04
Tko ne bi bio ljut kad tjeraš dijete da radi ili da kleči. Vidi samo prljava koljena!Embarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 23:12
Da baš, cijelu terasu je već na koljenima prešla, samo se valja,ko malo prase, uživa dijete. No uskoro stiže tepih pa će mi i dijete biti čisto.....valjda !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 07:02
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Uploaded with ImageShack.us

smile78predivna slika
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 08:41
Preslatka je,pa kod bake smije biti prljava,kod kuće mama sigurno vrišti.Tako je barem kod mene.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 11:11
Kamenjar hvala, smile78i tebi.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 11:15
OSice, to ju je moja kćer slikala, pusti ona nju da se uprlja, veli : pa to je samo prašina, oprat će se. Inače je poprilici opuštena kao majka i uopće ne skače za svaku sitnicu, mogu ti reći da je to i dobro, dijete se tako samo ojača !
Drago mi je što si svratila kod mene, vidimo se opet, uskoro će biti novih slikica cvijeća, pa navrati.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 12:03
Jutros sam ugledala nešto što me jako razveselilo, jedan list lopoča provirio na površinu, a još nekoliko se nazire ispod površine, što znači da je preživio zimu i da će me opet uveseljavati svojim divnim cvjetovima.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 12:08
Slijedeće što me također danas jako obradovalo je rododendron koji sam nedavno nabavila sa sićušnim pupovima, počeo je cvasti na moje veliko oduševljenje:

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 12:12
Kakvo bi to djete bilo da se ne uprlja.? Mojoj je najdraže bilo pravljenje kolača od blata i "kupanje" u Dravi u punoj opremi u pol zime, a po Ljeti u fontani na Trgu Confused Nekako je djedi uvijek uspjelo da im se to desi ka ju ode vozati biciklom. Nikad djete nije bilo bolesno. Očvrslo jeWink
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 14:07
Bakina princeza,kako baka sve sređuje i planira polako za nju.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 14:19
Sve gledam jesu li kontinentalci iznijeli svoje crassule van pa nitko ništa ne pokazuje a ja se ne usudim.Jesu tvoji vani?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 20:21
Treba dijete da se uprlja,ima vode......
Arim, morala sam joj taj dio dvorišta ograditi, jer kod mene u dvorištu je opasno za malu djecu. A zapravo sve skupa slatko izgleda i za nas velike, za sjesti popodne i popiti kavicu,pivicu.....tu je cijelo popodne hladovina.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 20:23
OSice, još nisam iznijela onu najveću, jednostavno nisam stigla osloboditi joj njeno mjesto, zatrpano je vrećama pijeska,kantama i kojekakvim alatom. Al stvarno je krajnje vrijeme da sve, ama baš sve ide van.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 21:41

Često svratim u tvoje dvorište, u tvoj mali raj na zemlji prepun prekrasnog cvijeća, al je ipak onaj "musavi" cvijetić ....najljepšismile89

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 22:25
Glikice,vrt ti je ko bomboncic!Ciglice su ti stosne a ako pozelis kamenja dodji na more pa naberi
Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 22:36
Baš je medena mala ljutkica,a i sve ostalo ti je krasno!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 10:37
Cure, hvala na posjeti, komentarima i komplimentima. smile79
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 10:53
Draga Glikice prošetala sam tvojim cvjetnim i inim carstvom, posebno izdvajam ovaj detalj koji mi je najdraži

i nadam se da se nećeš ljutiti što ću joj pridružiti i moj cvijetić da se zajedno igraju.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 11:41
Hvala Smail, neka ce curke igraju i uživaju smile170
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 13:59
Hejjj,pa ovdje je već dječji vrtić ,preslatke dvije djevojčice.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.