Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katružin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Katružin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 37>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 09:21
Onda nije bindes garant, jer moj ima cvjetove promjera 1,5 cm, a ti spremi sjemenje, jer je cvjetak presladak.

Povrće je prva liga, što ti to dodaješ - steroide, pa imaš već sve to u vrtu, ajde otkri tajnu.
Vrt ti je ludilo, predivan, šaren bogat, smile227
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 09:41
A ljudi dragi sta imate krasne vrtove! smile94Divota jedna!
Da organiziramo natjecanje za najljepsi vrt, ja mislim da bi svi pobjedili. LOL

Katruza, prelijepo ti je sve. Vidi se trud i ljubav! Izvrsno!  smile55
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 10:02
smile64  danas sam malo slobodna pa pregledavam tuđe vrtove......joooooj , joooooj kako je sve ovo krasno, a ja zapela negdje između građevine i sadnje.
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 09:44
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

što ti to dodaješ - steroide, pa imaš već sve to u vrtu, ajde otkri tajnu.

Triša, čim posijem ili posadim nešto, odmah gredu pokrijem vrtexom, zalijevam po potrebi, gnojim svojim kompostom (imam 3 kompostišta) i bio gnojivom, svu pokošenu travu ostavljam u povrtnjaku, i to je to, bez steroida, možda samo malo "čaranja i vračanja"Embarrassed
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 16:09
Sviđa mi se to tvoje "Čaranje i vračanje" - možeš malo telepatijom baciti na moje biljkesmile96
RIJEKA

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2008 u 22:36
Malo sam prošetala vrtom da vidim šta je tuča "napravila", nije strašno, samo pokoji list je oštećen, evo vidi se na magnoliji koja ponovo cvate

hibiskus

čičoka

rudbekija

i na kraju ljiljan

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2008 u 23:09
i kod mene magnolija opet cveta,ne tako bujno kao proletos.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2008 u 09:13
katruža, prelijepo! hibiskus i ljiljan su mi baš upečatljivi!!smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2008 u 11:33
Sve je predivno, ali mene osvojila rudbekija, a voljela bih imati crvenu - valjda će mi netko imati sjemenje.
RIJEKA

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2008 u 18:26
U vrtu sve nešto roza i lila...

ruža

delosperma

"suhica" (neznam joj pravi naziv)

bugenvilija

flox

pa cinije

oleandar

i kozmos

nije cvijet, al je ljubičasto

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2008 u 18:45

Kosmos predivan, cinije, bez konkurencije, bungevilija-super si uslikala cvijetak, suhica kako je ti zoveš je fantastična, a balancane mljac, obožavam na sve načine.smile186

RIJEKA

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 22:30
Evo kako je "kišica" danas lijepo zalijevala...

..a onda zasijalo sunce

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 09:31
like su ti fenomenalne, kiša, pa sunce, fantastičnosmile64
RIJEKA

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 18:24
joj katruža,skoro sam pala u nesvjest od tvojih slika. toliko su me sve očarale,pogotovo bugenvileja da sam ju žarko poželjela da ju nabavim za sljedeču godinu.
da li ju je teško uzgajati? čitala sam da mora biti stalno na suncu.
Na vrh
dubica08 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 21
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dubica08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 23:17
Predivno! Neko vrijeme nisam zavirivala u tuđe vrtove jer sam se previše bavila svojim, ali kod tebe je i dalje sve prekrasno! Vidim da tuća nije uništila previše. Zamolila bih te ako možeš staviti slike onih osteospermuma koje si sadila u proljeće. Baš me zanima kako su uznapredovali. Moji su dosta bujni ali imaju malo i jako sitne cvijetove.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 23:22
Katruža, jeli možeš uslikati ovog hibiskusa na zadnjoj slici iz bližeg. Ovako svijetlog cvijeta, a čini mi se da je vrtni, nisam vidjela.

I sve ostalo je predivno, to više nije potrebno ponavljati, zar ne? smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2008 u 00:20
kod mene je danas bio pljusak i bas mi krivo sto nisam slikala,super su ti slike
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2008 u 12:01
Sve je lijepo, zeleno, hibiskus prelijep....a kiša na slici me još dodatno očarala.......kad će kod nas tako debele kapi???Tongue
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2008 u 22:36
Štefice, bugenvilije imam dvije,  na suncu su samo pola dana, zalijevam ih kao i ostalo cvijeće , u jesen ih unesem u kuću , a na proljeće ih  iznesem van  i to što kasnije.

Andrea01, evo sliknula sam vrtnog hibiskusa, mislim da nije neki svijetliji...

Evo i prve gladiole

a i dren je počeo crveniti

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 09:44
Draga, hibiskus je prekrasan, a gladiola - koja boja - super.smile64
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.