Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onda nije bindes garant, jer moj ima cvjetove promjera 1,5 cm, a ti spremi sjemenje, jer je cvjetak presladak.
Povrće je prva liga, što ti to dodaješ - steroide, pa imaš već sve to u vrtu, ajde otkri tajnu.
Vrt ti je ludilo, predivan, šaren bogat,
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
A ljudi dragi sta imate krasne vrtove!
![]() Da organiziramo natjecanje za najljepsi vrt, ja mislim da bi svi pobjedili. ![]() Katruza, prelijepo ti je sve. Vidi se trud i ljubav! Izvrsno! ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Triša, čim posijem ili posadim nešto, odmah gredu pokrijem vrtexom, zalijevam po potrebi, gnojim svojim kompostom (imam 3 kompostišta) i bio gnojivom, svu pokošenu travu ostavljam u povrtnjaku, i to je to, bez steroida, možda samo malo "čaranja i vračanja"
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sviđa mi se to tvoje "Čaranje i vračanje" - možeš malo telepatijom baciti na moje biljke
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Malo sam prošetala vrtom da vidim šta je tuča "napravila", nije strašno, samo pokoji list je oštećen, evo vidi se na magnoliji koja ponovo cvate
![]() hibiskus
![]() ![]() ![]() čičoka
![]() rudbekija
![]() ![]() i na kraju ljiljan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene magnolija opet cveta,ne tako bujno kao proletos.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
katruža, prelijepo! hibiskus i ljiljan su mi baš upečatljivi!!
![]() |
|
![]() |
|
Sve je predivno, ali mene osvojila rudbekija, a voljela bih imati crvenu - valjda će mi netko imati sjemenje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
U vrtu sve nešto roza i lila...
ruža ![]() delosperma ![]() "suhica" (neznam joj pravi naziv) ![]() ![]() bugenvilija ![]() flox ![]() pa cinije ![]() ![]() ![]() oleandar ![]() i kozmos ![]() ![]() nije cvijet, al je ljubičasto ![]() |
|
![]() |
|
Kosmos predivan, cinije, bez konkurencije, bungevilija-super si uslikala cvijetak, suhica kako je ti zoveš je fantastična, a balancane mljac, obožavam na sve načine. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo kako je "kišica" danas lijepo zalijevala...
![]() ![]() ![]() ..a onda zasijalo sunce ![]() |
|
![]() |
|
like su ti fenomenalne, kiša, pa sunce, fantastično
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
joj katruža,skoro sam pala u nesvjest od tvojih slika.
![]() da li ju je teško uzgajati? čitala sam da mora biti stalno na suncu. |
|
![]() |
|
dubica08 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 21 |
Predivno! Neko vrijeme nisam zavirivala u tuđe vrtove jer sam se previše bavila svojim, ali kod tebe je i dalje sve prekrasno! Vidim da tuća nije uništila previše. Zamolila bih te ako možeš staviti slike onih osteospermuma koje si sadila u proljeće. Baš me zanima kako su uznapredovali. Moji su dosta bujni ali imaju malo i jako sitne cvijetove.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Katruža, jeli možeš uslikati ovog hibiskusa na zadnjoj slici iz bližeg. Ovako svijetlog cvijeta, a čini mi se da je vrtni, nisam vidjela.
I sve ostalo je predivno, to više nije potrebno ponavljati, zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene je danas bio pljusak i bas mi krivo sto nisam slikala,super su ti slike
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Sve je lijepo, zeleno, hibiskus prelijep....a kiša na slici me još dodatno očarala.......kad će kod nas tako debele kapi???
![]() |
|
![]() |
|
Štefice, bugenvilije imam dvije, na suncu su samo pola dana, zalijevam ih kao i ostalo cvijeće , u jesen ih unesem u kuću , a na proljeće ih iznesem van i to što kasnije.
Andrea01, evo sliknula sam vrtnog hibiskusa, mislim da nije neki svijetliji... ![]() ![]() Evo i prve gladiole ![]() a i dren je počeo crveniti ![]() |
|
![]() |
|
Draga, hibiskus je prekrasan, a gladiola - koja boja - super.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |