Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo i ja potpisujem sve gore rečeno jer ostadoh bez teksta. Kao iz bajke |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Tamarisk izgleda predivno!
Ja svoj imam vec tri godine a nije ni blizi ovoga sto ti imas.
Vidjela sam stara drva tamariska kad sam bila u Maroku, izgleda da ce u tome uzivati moji pra,praunuci
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
I hoće. Mi u Balama imamo dva stara 40. godina. Još su veoma živahni ali jako razbarušeni. Njih ne možeš lijepo orezati.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Botanički vrt! Da čovjek ne povjeruje da je u jedanaestom mjesecu sve tako puno boja i raskošnog, rascvjetanog cvijeća. Super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Evo malo fotki iz mog vrta od juce ujutru,posle najnize temperature u poslednje tri godine od -9C
Sve je bilo okovano injem! -festuca ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ja ništa ne vidim,
a htijela bi ![]() |
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Ne vidis Stefi naravno,jer nisam ni okacio sliku...Nesto se menjalo na forumu,pa sad ne znam kako...jednostavno nece..
A imam bas prelepih slika! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde, čekamo ! Nestrpljive smo!
|
|
|
|
![]() |
|
Evo,nadam se da cu sada uspeti!
fectuca ![]() picea conica ![]() eukaliptus ![]() kurika ![]() pieris ![]() erika ![]() gaultheria ![]() viola ![]() pasiflora ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je jednostavno rečeno: fenomenalno!
Odavno nisam vidjela toliko lijepih fotografija na jednom mjestu!
|
|
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Bravo!Prava zimska čarolija, nezamisliva u mom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja kažem čudesno, ovako pod snijegom i kod mene ne zamislivo, no zato uživam u tvom vrtu pod snijegom - super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepo!
Palmark, ne javljaš nam se često ali svaki put nas oduševiš!
![]() Nadam se da ove niske temperature neće naškoditi tvom lijepom bilju!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kao iz bajke .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
prekrasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |