Radovi- dori-st |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To bi bilo to od onoga što sam uspjela slikat, eto došao i novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
što si ti bila vrijedna. Radovi suti odlični, ma da odlični - fantastični. Sada si me potjerala da i ja idem raditi limenke. Imam jednu od Franca za kavu i nikako da je napravim. Našla ja i salvetu a onda dobila još i bolju i nikako da krene. Ove tvoje velike, od čega su????, jer imam takvu veliku ali od cedevite i trebaju mi barem još dvije. Ma nisam se baš zagledavala po trgovinama ali sada si me potjerala, Super , super, super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve je prekrasno, limene kutije su odlične i ne znam koju bih izdvojila, flaša za ulje ma savršena sa tim motivom,a ona flaša uz tajnure nemam riječi presavršeno, jajčeka su preslatka, sve je prekrasnoooooooooo
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Dori, radovi su ti predivni. .a ono ogledalce mi je posebno lijepo. .
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Jako su mi lijepe tvoje boce.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dobra ideja! Imam i ja limenih kutija koje bi trebalo "obnoviti"
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sad više nisam sigurna dolazim li ovamo pogledati tvoje radove ili "krasti" ideje! Super, super, super su ti ideje!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ti si se stvarno naradila, bravo, i meni je boca za vino super, kako si uspjela naći salvetu koja je identična dizajnu sa posuđa?
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Hvaaaaaaala žemske!
![]() |
|
![]() |
|
Gogsić, to sam kupila u Peveca, bilo neko sniženje po 10 kn, kupila ove velike i nekoliko malih, a neke sam već imala stare od kave, pa upotpunila kolekciju. Obične su onako srebrne sa slikom kave na sebi, vidi u P možda ih još ima.
|
|
![]() |
|
Hvala sanjam, kad sam vidila da postoje takve salvete nabavila sam od cura par komada, a onda sam ih sama našla u Konzumu pa kupila cili paket. Tako ću sad polako upotpunjavati komplet posuđa, nastavljam sa kockastim pjatima, samo da ih nađem za kupit.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i kao nema ona vremena
![]() ![]() meni se sve sviđa
![]() moj prijedlog za jajca....da postolja budu u nekoj kontrastnoj boji
|
|
![]() |
|
Franjec samo kradi, juhuuuuuuuu, to mi je pravi dokaz da nešto valja to što radim.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga ja neznam sto mi je ljepse,pedantnije,ma krasni su ti radovi
![]() i ja sam u peveca kupovala slicne,ako ne i iste doze,samo su moje na male cvijetice,skoro ih steta prebojat.. |
|
![]() |
|
Hvala draga, ne stignem koliko još ideja imam........
Za jajca, možda u zelenoj? I šta misliš da dno jajca sve napravim u zeleno kao trava?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aha..baš to mislim
![]() pijata četvrtastih glatkih imaš na katu u Peveca....bar je bilo prije 10-ak dana....manji su koštali mislim 14 kuna a veći oko 20
|
|
![]() |
|
Hvala ti.
Je, je to su te iste, samo su ove imale bezveznu sliku, kupila sam i ja jednu tu sa cvjetićima nju sam ostavila naravno, lipa je sama od sebe, isto se uklapa sa ovima. A htjela sam da svaka bude različita da po cvijetu zapamtim što mi je u njoj. (mada muški već grintaju da sam im unijela pomutnju sa novim posudama, dok se ne snađu di je šta).
|
|
![]() |
|
Pokušaću tako.
Hm, bila sam u Peveca, ti veći su bili 27 kn, ili mi je krivo rekla cijenu, sad se pitam?
Iću baš ovih dana opet, hvala ti na inf.
|
|
![]() |
|
ajde dobro prva brojka je bila 2...možda sam ja krivo zapamtila
![]() ali pošto ih je stvarno teško naći možda da žrtvuješ tih par kunica više....s obzirom da je ipak za kompletirati servis
izgleda da se masovno decoupagira pa je nestašica tanjura
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Dori-st nisi ti početnica u ovom poslu već si okorjela to se vidi po prekrasnim tvojim radovima, pedantno i ukusno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |