Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mojih ruku djelo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mojih ruku djelo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:15
Hvala,anđelka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:14
Ova slika je rađena salvetnom tehnikom na slikarskom platnu.
To sam prvi put radila,na takvoj podlozi,zato budite blage sa komentarima.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:13

Bravo za ideju! Jako lijepa uspomena na prošlo ljetovanje Thumbs%20Up

ANĐELKA
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:10
Ovaj kamen sam našla kad sam bila na ljetovanju u Ninu.
A pošto je nin poznat po crkvicama,odlučila sam si za uspomenu,nacrtati naravno crkvicu.
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 00:12
Prekrasna ti je ova slika, krasna ruža, i jako originalno obješena. bravo.
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 17:45
Hvala cure.
Inače pokušavam što više,koliko je to moguče ,iskoristiti raznoraznu ambalažu koja mi ostane u kući nakon šopinga i kuhanja.

Npr:ovim ježekima je podloga  stiropol koji mi ostane kada kupim narezani sir u dučanu.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 19:37
Zanimljivi i lijepi radovi! nadam se da e  ih biti još uskoro!Clap
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 17:14
Stvarno ne znam kako sam uspjela zaobići tvoju divnu galeriju! Jako maštoviti radovi, jako mi se sviđa što koristiš svakodnevne stvari, "recikliraš"! Ovi svijećnjaci su mi skroz slatki, a za svijeću si se lijepo sjetila! I ja sam jedno ljeto provela u Tribunju... smile201
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:05
ježići u šumi a oko njih,naravno, grančice. Još ima suhog lišća stavi kojeg na donji dio pa je oriđiđi. Super, super....     
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 11:12
odlično! smile141
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:55
Ježići su ti baš slatki, a i ovo ti je dobar fol za objesiti sliku. Lijepo, lijepo.
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:48
Okvir je od gipsa,a ružica je isprintana na foto papiru.
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:23
Ovo su mali ježeki rađeni u salvetnoj tehnici,a okvir je od grančica.

Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:20
Evo nije me bilo neko vrijeme,ali to ne znači da sam zaboravila na vas.
Pa evo da vam pokažem još neke svoje radove.
Ovo su sviječnjaci,napravljeni na kamenu,sa školjkama i plavim ukrasnim pijeskom.
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 13:03
ma bravo......lijepi radovi....samo naprijed.......svidja mi se svijeca
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 16:33
Hvala,hvala!Drago mi je da vam se viđaju moji radovi.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 16:12
radovi su  smile227
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 15:35
sviđa mi se svijeća. .Clap i ja sam se upustila u izradu svijeća ali sam sve podjelila. .a sad nikako da opet počnem. .
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 13:46
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

Volim Tribunj
i ja sam tamo ljetovala par puta
stvarno si si napravila lijepu uspomenu
Htjela sam imati neku uspomenu od tamo,ali u Tribunju nisam naišla na nikakvi suvenir na kojem bi barem pisalo Tribunj.Pa sam pomislila možeš ti to i sama uraditi!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 13:41
super ti je svijeća...i ja sam imala par pokušaja izrade svijeća gel voskom i uopće nije kompliciranoSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.