Vajgelija - Weigela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja imam dvije vrste weigela. Jedna je ova "crvenkasta", na slici lijevo u prvom planu. A druga je iza na slici, u sredini i zelena je.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
audrey ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 6 |
da li se u ovo doba godine mogu posaditi reznice? Molila bih nekog tko zna kako se to točno radi, da mi ne propadnu? S kojih grana da ih uzmem? Koliko dugačke trebaju biti?
|
|
![]() |
|
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
hvala vam, vidjet ćemo, neka se samo održe. Triša, koliko raste godišnje? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam dobila sadnicu malu doduše, ali s korjenom - na žalost nije cvala iste godine, tek slijedeće, no možda tvoja hoće - držim fige.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
trebale bi,barem jedan cvijetić
|
|
![]() |
|
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
da li netko zna hoće li cvjetati još ove godine? |
|
![]() |
|
he he, čak ih nisam stavila niti u supstrat za zakorijenjivanje, ništa. To je
bila neka tvoja snježna čarolija
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nisam baš previše vjerovala da će se grančice otkinute sa grma prekrivenog snijegom, ipak primiti. Mora da si bacila neku čaroliju...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Moram se zahvaliti dragoj Nataly koja mi je poslala par "sniježnih" grančica 2 dana prije Božića i evo već su pomalo niknule.
Nisu još velike, ali čovjeka veseli
![]() Ima li još netko veselih vijesti?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Srce si, vidimo se na kavi danas
![]() |
|
![]() |
|
Ja se isto pridružujem raspravi, mada nemam previše za reći o ovom prekrasnom grmiću, jer sam tek ove godine saznala za njega, ali da bih ga posadila i bi...tražim od jeseni reznice ili ukorijenjenu biljčicu, a kako još nemam (zbog malo poruka) pristup oglasima, mogu u zamjenu ponuditi englesku ružu, koju moram izvaditi zbog nedostatka sunca i posaditi nešto sasvim drugo...još se učim (i tako cijeli život
![]() pa ako je netko zainteresiran neka mi pošalje pp i sve ćemo se dogovoriti.
pozdrav svima!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Mislim da sastav tla utjeće na boju cvijeta. S toga nemojmo biti previše sigurni da ćemo dobiti baš istu nijansu koja piše na deklaraciji, prije će biti slična, a ne ista.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Moon, mogu ti poslati par grančica što je vjetar otkinuo (da pokušaš ukorijeniti). Iako to nije najpravilniji način, ništa ne košta probati...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ovo je prekrasan cvjetni grm. Veseli me što je Korijenko napisala da ju ima, što znači a ju i ja mogu imati u vrtu, samo ju još trebam nabaviti.
Otok tvoja je prekrasna, a ovo joj je pretpostavljam druga cvatnja ove godine...divno
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Zloćke jedne, molm vas odgovorite mi kad je najbolje vrijeme da posadim reznice!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma jel' moguće Otok!
Prekrasan grmi zbilja je ukras u ovo doba godine!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Izgleda da biljke trebaju malo ostariti i ojačati, pa će biti nešto od njih.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
I ja imam problem što mi je biljčica mlada, pa je smrznula do korijena, kao i tvoja. Ali moja sestrična, u Vratima, ima prekrasnu weigelu već nekoliko godina. Jako joj je bujna i prepuna cvjetova. Bit će pelcera.... ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |