Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vau Karmen, pa kod tebe sve rascvjetano! Prekrasno!
Baš mi je drago da su se pupavice primile i tako lijepo združile!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dijana, Belice, Floramy
![]() Floramy da li ima išta od godecije? Ja moju danas isčupala...ništa od nje. Svo sjeme koje sam kupila ( zvončiće i naprstak ) je najobičniji korov. Sorry ako sam to i tebi dala bilo je u najboljoj namjeri i neznanju kako godecija uopće izgleda. To što si dobila pisalo da je to ta biljka.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Karmen opet bila i prošetala BRAVO a onaj bijeli dlakavi je
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Aralija, drago mi je da si bila... dođi opet.... dlakavi obožava kad se nekome sviđa |
|
![]() |
|
Evo jutarnjih slikica
hosta u cvatu
Uploaded with ImageShack.us
lavandu sam već obrala i suši se....ovo će biti druga berba
kupila na tržnici dvije male biljčice cleome. Pogledajte koliko su narasle.
Jedva čekam cvijet
I ovo je nova biljka - bijeli noćurak
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Eto i mene ovdje.Baš mi je drago da sam prošetala tvojim vrtekom.Prekrasan i šaren
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
karmen, divan ti je vrt, kažeš mali ? No krasno, a toliko toga lijepog imaš ? Sve pohvale od mene !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
KARMEN,KARMEN,sve ti je tako lijepo i uredno,divno
![]() |
|
![]() |
|
Tea, i meni je drago da si bila.
Glikice - mali zato što želim još svašta posaditi
Svesa - hvala
Ako vam se sviđa dođite i prošetajte....
Dragon wings - neumorno cvate na popodnevnom suncu.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nisam znala da se lavanda može dvaput brati.Cleome su jako lijepe biljke,cvast će ti cijelo ljeto i vole se same rasijavati.Lijep je tvoj vrt Karmen.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
prošetala ja malo kod tebe....divno,divno
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Šta reći na svu ovu ljepotu osim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus - za lavandu su mi objasnili kako ju treba prvi puta brati....a tako se radujem za cleome. Procvjetale su. Stvarno su me oduševile.
Anthea, Dadinice, hvala vam. Svima šaljem
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
E kad ja ne stignem na GG tržnicu, pa onada i nenađem cleome. Ja sam svoje posijala, (sjeme pokupila u Aljmašu za lanjsku Gospu) i sad je tek nekih 5 cm, a tvoja će već cvjetati. Uživaj u ljepoti tog cvijeta. |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divni noviteti, a i ostalo je naravno lijepo. Još kad ti krumpirko stigne, jedan mi je od najdražih, radujem se s tobom.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Godecija je još na životu, ostala je onakva štrkljasta ali mislim da će imati cvijet. Ako bude, poslikam pa ti pošaljem!
|
|
![]() |
|
Cure hvala, Kamilica ako želiš mogu ti ja kupiti ako nađem.
Evo rascvala se!
Dvije male biljčice kupljene i ispale jedna ciklama jedna bijela.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Karmen, samo jedno pitanje. Da li ti je nikla facelija? I ja sam je sijala, ali nije nikao ni jedan jedini struk.
|
|
![]() |
|
Dadinice nikla je početkom 6 mjeseca. Imala samo par cvjetića indigo plave boje. Slabašna neka biljčica... ustvari sam svo sjeme što sam fotkala ( facelija, godecija, zvončići, margareta i dr ) posijala i niknuo sami korov. Baš me razočaralo.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |