Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 25>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 21:38
ja ne vidim sve slikice al ovo sta sam vidjela je super..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 22:09
ne vidim ni ja slikice....a fuksija sa ovom kombinacijom boja jeThumbs%20Up
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 22:38
Slike koje sam vidjela su super, a zato mi je veća muka jer ih puno više nisam mogla vidjeti i mogu misliti koliko ljepote propuštam.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 09:07
Ni ja ne vidim dvije slike. Ali ostale kazuju puno!ClapThumbs%20Up
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 16:42
Hvala vam svima koji dođete u moj mali vrt i naravno na pohvalama,već sam seEmbarrassed.Sada me neće biti par dana jer idem u Liku ali kad se vratim šaljem nove sličice,da se malo vidi razlika između ličkog i dalmatinskog cvijeća.Tongue
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 08:20
ljepooooo!!! :))))))))
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 08:54
oooo Lika1 Tongue konačno da su mi se otvorile slikice pa da vidim cvjetiće SmileSmile
divni su ali znaš koji je tvoj, moj omiljeni Big%20smile
twister naravno SmileSmile baš sam vesela da ti je procval, neka je iste boje, uživaj u njemu.
 (mogu ti samo reči da mi se prvi cvjetić otvorio prije skoro tri tjedna i još uvijek cvate: kako ga onda nebi obožavala hahaha)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 11:01
kako ja do sada nisam vidjela tvoje cvijeće? Confused
Lika, bit će da imaš zelenu ruku..sve ti super raste i uspijeva Thumbs%20Up twister je stvarno poseban...prkosi me uvijek oduševe jer su stvarno prkosni Wink
vidim da si i ti imala problema sa fuksijama..pa i meni su prošle god bolovale i nadam se da ove neće..kako si ti riješila te bijele mušice?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 21:18
Bok cure evo vratila sam se iz Like,bilo je kratko ali slatko.Na žalost uslikala sam samo nešto malo cvijeća jer je bilo kišovito pa je sve izgledalo kao da ga je oprala mašina!Confused
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 21:25
E moja Zagorka napokon sam dočekala da twister procvjeta,meni također dugo traje cvijet i stalno baca nove pupove!!
Kontesaa hvala na pohvalama,a što se tiče bijelih mušica ja sam ih prošle godine potamanila sa Actarom,špricala sam svakih 7 dana,a nakon 2 tjedna sam pošpricala sa Mospilanom i nestale su.Probaj pa ćeš vidjeti!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 21:37
prekrasna fuksija a ja ih obožavam

smile78
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 00:07
Daj probaj stavit još koju sličicu twistera....da i mi neki koji sad ne vidimo malo "parimo" oči! smile187
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 17:36
Evo napokon da se i ja pojavim na ovim stranicama.Bila sam sva sretna kako ću vam pokazati slikice svoga cvijeća nakon godišnjeg ali na žalost riknuo kompjuter,pa evo sada nešto sa zakašnjenjem!!!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 17:44
Evo da vam pokažem kako izgleda Lika u ovo doba godine,za mene je ovo spas, mir i tišina!!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 17:48
Pa još jedna,nekad je ovo bilo prekrasno čisto bez puno lokvanja ,tako da smo se mi klinci naučili plivati ovdje,ali sada je zaraslo i nitko to ne održava,no ipak je srcu drago!!!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:07
Slika je snimljena prije nekih 20-tak dana ali moram se pohvaliti da smo od ovoga maloga grma dobili 15 kg ribiza!!!!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:11
Ova ruža je bila skroz propala i u zemlji je ostalo samo malo korjenja ali se odlično oporavila,čak puno bolje napreduje od novih.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:14
E sad evo vam slikica jednog maloga maka,svi su ostali na žalost bili ocvali,ali ovaj kao da je mene čekao da ga uslikam!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:16
Ovako su izgledale moje surfinije prije odlaska na produženi vikend,nalaze se na južnoj strani i sunce ih prži od podne pa do navečer.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:24
Pošto mi susjeda nije bila kod kuće da mi zaljeva cvijeće morala sam surfinije dobro natopiti i spustiti ih sa balkona tako da su bile u polusjeni i evo što me je dočekalo nakon 5 dana!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.