Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ne vidim sve slikice al ovo sta sam vidjela je super..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ne vidim ni ja slikice....a fuksija sa ovom kombinacijom boja je
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Slike koje sam vidjela su super, a zato mi je veća muka jer ih puno više nisam mogla vidjeti i mogu misliti koliko ljepote propuštam.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ni ja ne vidim dvije slike. Ali ostale kazuju puno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Hvala vam svima koji dođete u moj mali vrt i naravno na pohvalama,već sam se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
ljepooooo!!! :))))))))
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
oooo Lika1
![]() ![]() ![]() divni su ali znaš koji je tvoj, moj omiljeni ![]() twister naravno ![]() ![]() (mogu ti samo reči da mi se prvi cvjetić otvorio prije skoro tri tjedna i još uvijek cvate: kako ga onda nebi obožavala hahaha) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kako ja do sada nisam vidjela tvoje cvijeće?
![]() Lika, bit će da imaš zelenu ruku..sve ti super raste i uspijeva ![]() ![]() vidim da si i ti imala problema sa fuksijama..pa i meni su prošle god bolovale i nadam se da ove neće..kako si ti riješila te bijele mušice? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bok cure evo vratila sam se iz Like,bilo je kratko ali slatko.Na žalost uslikala sam samo nešto malo cvijeća jer je bilo kišovito pa je sve izgledalo kao da ga je oprala mašina!
![]() |
|
![]() |
|
E moja Zagorka napokon sam dočekala da twister procvjeta,meni također dugo traje cvijet i stalno baca nove pupove!!
Kontesaa hvala na pohvalama,a što se tiče bijelih mušica ja sam ih prošle godine potamanila sa Actarom,špricala sam svakih 7 dana,a nakon 2 tjedna sam pošpricala sa Mospilanom i nestale su.Probaj pa ćeš vidjeti!! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasna fuksija a ja ih obožavam
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Daj probaj stavit još koju sličicu twistera....da i mi neki koji sad ne vidimo malo "parimo" oči!
![]() |
|
![]() |
|
Evo napokon da se i ja pojavim na ovim stranicama.Bila sam sva sretna kako ću vam pokazati slikice svoga cvijeća nakon godišnjeg ali na žalost riknuo kompjuter,pa evo sada nešto sa zakašnjenjem!!!
|
|
![]() |
|
Evo da vam pokažem kako izgleda Lika u ovo doba godine,za mene je ovo spas, mir i tišina!!
![]() |
|
![]() |
|
Pa još jedna,nekad je ovo bilo prekrasno čisto bez puno lokvanja ,tako da smo se mi klinci naučili plivati ovdje,ali sada je zaraslo i nitko to ne održava,no ipak je srcu drago!!!
![]() |
|
![]() |
|
Slika je snimljena prije nekih 20-tak dana ali moram se pohvaliti da smo od ovoga maloga grma dobili 15 kg ribiza!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ova ruža je bila skroz propala i u zemlji je ostalo samo malo korjenja ali se odlično oporavila,čak puno bolje napreduje od novih.
![]() |
|
![]() |
|
E sad evo vam slikica jednog maloga maka,svi su ostali na žalost bili ocvali,ali ovaj kao da je mene čekao da ga uslikam!
![]() |
|
![]() |
|
Ovako su izgledale moje surfinije prije odlaska na produženi vikend,nalaze se na južnoj strani i sunce ih prži od podne pa do navečer.
![]() |
|
![]() |
|
Pošto mi susjeda nije bila kod kuće da mi zaljeva cvijeće morala sam surfinije dobro natopiti i spustiti ih sa balkona tako da su bile u polusjeni i evo što me je dočekalo nakon 5 dana!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |