Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 19:10
kontesaa drago mi je da sam pomoglaWink
proljece hvala sto si dosla i naravno smile78 na komentarima
mumica smile72  a ja  ti imam sony i ako imas cd instaliras program sa cd i prebacujes na komp..a ako imas memo ( to ti je ona mala kartica crna sa strane u mobu) prebacis slike na nju ili ti automatski slike koje imas prebacuje na nju...i naravno treba ti veca kartica od laptopa  ili kompa..meni to dragi ima pa tako prebacujem..al kad on ode nemam nista  pa sad sisam sa slikama...ako ti sta jos mogu pojasniti pitaj...Tongue
dorinasmile79 drago mi je da si navratila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 11:12
maslačak... evo i mene, već sam gledala tvoje radove i jako su lijepi, ja nemam svoju galeriju jer tek sam početnik i jako mi loše ideCryCry pa mi je neugodno stavljati te slike...
uglavnom sad gledam koje slveta imaš pa da ti takve slučajno ne pošaljemWink 
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 11:33
kuglice su preslatke.....
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 15:19
jelika ajde stavi slike..ma ne vjerujem da ti tako lose ide da neces pokazati..pa nije ni sve moje super...al bitan je trud...ajde stavi slikice...smile75
nichll =) hvala na posjeti...hvala i na komplimentu...
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:56
Tek sam sada ovo vidjela, nemam baš vremena, pa mi prolete neke stvari.
Ne znam kako si zamislila tanjur, ali mislim da ga nisi mogla bolje zamisliti, nego što si ga napravila. Meni je divan, i boje i kompozicija slike, savršen je.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 12:56
...božićni radovi prekrasni, ali i mene je kao i većinu osvojio predobar stakleni tanjur s preeeeeeeedobrom cvjetnom kompozicijom Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 13:34
Primavera i ElzaBuba veliko hvalasmile79
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:16
U potpunosti potpisujem primaveru.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:12
stakleni tanjur je predobarsmile141..jel smijem ja jedan dobronamjerni savjetEmbarrassed,dodaj malo boje na  kuglice,da ti se ne vide oni prijelazi oko motivasmile78
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 14:59
ovo mi je fantastično
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 15:46
sad vidim da se ne vidi moj odgovor...
hvala vam cure smile79...
ja se jako trudim sva sam u tome a sad kakvi radovi ispadnu to je vec druga stvar...ubiti zadovoljna sam...za sada...a sad se malo prebacujem na nakit cisto da mi se prsti odmore od ljepila i boje...a kopristim zicusmile96..pa se sva izranjavam...
hvala vam sto mi dajete poticaj...i svaki savjet rado poslusam ipak sam ja stvarno prvi put u salvetnoj tehnici...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:07
Draga moja radujem se tvojim radovima s nakitom.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:00
stavit cu veceras slikice...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 21:16
posto nisam sa salveticama radila ovih dana...stavit cu slikice mog swapa za senci...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 21:25
za kraj ove godine zelim svima sretnu novu godinu!!!

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 14:08
2010%20Glasses ... i tebi svako dobro dragi Maslačku, a bolje nisi mogla zaključiti godinu od ovog predivnog swapića....savršen je Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 17:38
primaverice moja,vjerno me pratissmile73..hvala ti na poticaju i lijepim rijecima...svugdje pratim tvoj rad...savrseno mi je sve...smile79
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 14:36
Radovi su ti prekrasni,ali mene su stolica sa magnolijom i kutija za nakit sa slonićima oborile sa nogu!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 17:45
maslacak kutijica je prepredivna,a ogrlica bas po mom ukusu,mraksmile141
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 17:56
maslačak... ogrlica i naušnice su super.... prekrasno.... već dugo nisam vidjela tako lijepi nakit...smile94
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.