Moje malo carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdje je taj tvoj još tako prekrasno rascvjetani vrt?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
Ja sam u Zagrebu a slike su kronološki složene, pa bilo je sve rascvjetano do mraza.Čak su i jaglaci cvali, vidjet ćemo šta će biti s njima na proljeće
|
|
It’s a kind of magic, one dream one soul, one prize!
|
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da to je ta trava, ma već iduće godine bitće ti skoro takva
|
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lili42 ovo je od proljetos pretpostavljam!? prekrasne boje u vrtu imaš!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno je u tebe bilo rascvijetano, sa nestrpljenjem čekam proljeće...
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prelijepo cvijeće imaš
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasnao
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Znači variegirana je, nije samo žuta. Mislila sam da je možda milium effusum, da sam uludo sjeme nabavila kad je ti već imaš.
Ova novo nabavljena ti je možda stipa tenuissima ali više ćemo znati kad procvate.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odmah mi je srčeko zatitralo kad sam ove lijepe proljetne slikice ugledala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno je vidjeti proljetni vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno cvića u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pozdrav iz slavonije za tvoj lijepi vrt
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Azo dakle, u 4. mjesecu će mi biti 2 godine kak sam na forumu a u ovaj vrt još nisam ušla, čak što više, morala sam se i malo pomučiti da ga uopšte pronađem i to pod tvojim nikom lili42!! I sada me jako sram, jer sam te pitala da li ti imaš svoju temu!! ![]() Ali sada sam saznala od koga je Horti dobila onaj mak (Onur ??) koji je završio kod mene, kojeg čuvam več drugo proljeće, i moram pelcer vratiti Horti, kad zalepcam ili kad procvate!!! Do sada se nisam usudila ga dijeliti jer je lani bio malecki, a ove godine vjerojatno procvate pa čemo imati i sjemenke !! Majko mila, pa ti imaš pravi arboretum, a tvoje malo carstvo je baš čarobno i prava Alibabina pečina sa dragim kamenjem!! A ja se osječam jako počašćeno kaj si ušla u moj vrt!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasan vrt
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |