|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Sunceee super vrt, cvijeće, posebno okoliš, kraj u kojem uzgajaš sve to, bit će lijepo uvjek navratiti do tebe.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Gioiaa, Vilmač, antonija, Smail, Gutee Fee, Mira021, 1234Drenova hvala vam na posjeti, ima toga još, ali fali vremena. Velika
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
![]() |
ajme divno,noviteti prekrasni,moj naklon za klematise
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
baš si se ponovila sunce, neka te sreća prati i da biljćice napreduju.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Draga Sunceee pet puta sam pregledala stranice tvog vrta i svaki put nanovo bila oduševljena viđenim. Ne znam što prije pohvalit ,predivan okoliš, vrt kao iz snova, voćnjak i povrtnjak, ili one ogromne količine zimnice i još si uvjek tu da daš pohvalu i podršku svima nama. Vrijednice vrijedna kad to sve stigneš ?
Ja jednostavno nemam riječi kojima bih opisala viđeno! Sto puta ![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() |
Krajolik, pitome zagorske brege, položaj kuće, okućnicu, brajdu sa mirišljavom izabelom, voz, plug, brnaču, kamenjar u nastajanju, zdrave plodove iz vrta i voćnjaka, špajzu sa zimnicom (feferone već osjećam u dobrom domaćem grahu čušpajzu), veš-mašinu sa ljubimcima, kućne ukrasne biljke, sve si nam to, bez škrtosti i sebičnosti, pokazala nenametljivo i dočarala nam na najbolji mogući način idiličnu atmosferu koja zrači iz svake Tvoje fotke. Fali jedino još samo fotka suncaaaa koje sa svojim, očito, zlatnim rukama, iako se ne vidi, također zrači iz svih fotki.
Ah da, kad sam već spomenuo dobri domaći grah čušpajz u vezi sa feferonima, mogu li sa njim u vezi spomenuti još jednu sliku koja mi fali: tavan sa visećim dimljenim produktima. ![]() ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
baš su prekrasneeeeeeee
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Ajmeee, koliko sam ja imala danas posjetitelja i šetača u mom vrtu, a mene nema, e baš sam neka prava domačica, ja se sakrijem dok mi ljudi dođu u goste
![]() kornjača hvala ti na pohvalama i na šetnji kroz moj vrtek.
Fany54 hvala ti na željama, kupljeno je to već prije par tjedana ali nikako da nađe svoje mjesto, a i ja sam se malo nazafrkavala dok nisam skužila kako da stavim slike.
Tikvić puno ti hvala na lijepim riječima. To sam ti ja sve slikala kroz ljeto ali nikako da stavim slike i svoju temu, nije to nastalo samo u ovih par dana.
![]() Inox, zahvaljujem ti na lijepim riječima i velika mi je čast što si posjetio moj vrt. Sušeno meso će bit po zimi, sad je u škrinji i frižideru
![]() ![]() Niho hvala ti što si prošetao mojim vrtekom, prati me i dalje, bit će tu svega!
Velika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
biljčice u kamenjaru
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
O draga moja Suncee, pa kod tebe je krasno! Već sada je okućnica super, posebno sam ulaz, a oduševilo me što i dalje vrijedno sadiš, stvaraš nove gredice i tako jako u tome uživaš! Zatim povrće, voće, zimnica.. Ali tvoji pelceri su waaaau, ma kao da si veliki privatni rasadnik a ne samo cvjetoljupka! Bravo stoput, vrijednice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Tvoj kamenjar je lipo naseljen,cvića za svaku pohvalu
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
sunčeko, pa stvarno si brza i efikasna, čim zamisliš nastaje cvijetnjak
![]() kod mene to puuuuno duže traje...ljenčina ![]() imaš prekrasnih kamenjarki i cvijećki, a pelcaona je stvarno poveća, mama će biti zadovoljna ![]() ![]() ali zapela sam na paprici ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Dragi moji; antonija, 1234drenova, gospina trava, hvala vam na pohvalama, trudim se koliko mogu!
Anaida, hvala ti na pohvalama, i u pravu si, iako sve sama radim i nekad mi nije lako stvarno uživam jer več vidim kako će biti na proljeće i ljeto!
Mira021, hvala ti na pohvali, prati me i dalje.
Kontesaa, hvala ti na lijepim riječima, plastenik je u planu na proljeće, stvarno mi treba, a što se tiče paprike i ostalog povrća koje kupiš kao pelcere tj. flance i ja ti na početku muku mučim s njima, nejdu nikuda, treba ih saditi kad je vani toplo, vele gore sunce dole voda, prerano ih svi sadimo, najbolje početkom 5 mj. ili sredinom 5 mj. i bez bar malo kemije nema ništa.
Velika
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |