Moje orhideje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dok čekamo da nam dođe proljeće uživamo u tvojim slikama lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno.krasno.žao mi je što nisam bila kada je to sve cvjetalo,da pokupim koji pelcer
![]() |
|
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Hvala na posjeti mali kaktusu, drago mi je da vam moje cviječe skračuje vrijeme čekajući prolječe.
|
|
![]() |
|
Moja seko i tebi hvala na posjeti i šaljem ti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Šetajuči po Kopru i trgovinama nisam mogla odoliti a da ne kupim jednu orhideju i aranzman sa ukrasnim ananasom i bambusom. A slika orhideje sam dobila na poklon to jeIdriska čipka. Evo i za vas nadam se da će vam se svidjeti. ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ona sicilijanska mandarina to je jestivo ili ne? Sve pohvale za biljkice i susjedstvo.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A ja sam mislila da si dobila poklon za Valentinovo,a Idriška čipka,za to nisam još čula.
|
|
![]() |
|
Mali kaktu, vesela sam da si pogledala moje slike . Idriska čipka je isto tako poznata kao Paška ili u bosni keranje.
![]() |
|
![]() |
|
Tija hvala za posjedu, sicilijanska mandarina je jestiva. Puno pozdrava iz Kopra
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasni su ti noviteti,bjela orhideja ima zaista puno cvjetnih grančica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |