Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 46> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa neka je zima, ovaj je odlučio procvjetati baš sada. Valjda mu ni vani nije hladno
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vani, u zavjetrini pod balkonom.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Joj Otok baš si sretnica, danas 6+ u vašu korist, to je velika razlika. Za sam luda od gužve kod mene, pa ipak stidljivo cvatu, ali nije takav gušt, kao kad procvjeta vani.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ja ga imam al nije mi ni tako bujan a ni ne cvate
![]() ![]() Stoji u zavjetrini na terasi gdje ima i sunca . |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok prekrasna je, to je echeveria, pretpostavljam
triša obavezno slikaj svoje kad se otvore pupoljci maslačak ono na slici mi sliči na lewisiu pa proguglaj slike, možda sam pogodila, šteta što je više nemaš, baš je bila prekrasna |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() evo dokaza : ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
super gute, baš je zgodan. Lijepo je vidjeti da se nešto budi i kad je ovako hladno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Natalija draga , to je od onoga izraslo sto si mi ti poslala , sjecas se jos ? Trisa , imas pravo , svaki cvijetic me posebno razveseli ! |
|
![]() |
|
Natalijaaaaaaa , dragaaaaaaa , viiiiiiiiiiiiiidi :
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim i ja,ne samo Natalija
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
vidim,
![]() |
|
![]() |
|
Gute, preslatko, moja 4 sukulenta očekuju cvijet, ali nikako da se otvore.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
crassulla rosularis
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus i Trisa , da vi znate kak se ja veselim ovim cvijeticima ! Meni je toliko toga propalo dok sam bila odsutna da pokusavam sve spasiti sto god se spasiti da !
Natalija , da mi nisi to od srca poklonila vjeruj mi to nebi bilo tako lijepo ! Crassulla rosularis cu si pokusati nabaviti , moze biti da MBM to ima ! |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nisu u cvatu,sunčaju se na suncu..počela sam pomalo ih iznosit i navikavat na sunce
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
blago ti se...
prekrasno izgledaju ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasno Kamenjar.
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |