TinnčicaM |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pronašla sam.....na mojoj 40.stranici odmah nekako s početka imaš komplet koji sam radila s "mađarcem"
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga - to ti je 2k,odnosno dvokomponentni krakle. Imaš ga u više varijanti. Ja osobno koristim Pentartov fineline kracking, tzv. mađarac! Ako te zanima pogledaj u mojoj galeriji (ne znam na kojoj stranici - pokušat ću pronaći da ne lutaš) i s njim sam jaaaaako zadovoljna, od prve mi je uspjelo. Kupujem ga u NB hobby art dućanu u Kustošijanskoj - imaju i internet kupovinu pa ako zapneš, samo pitaj što te još zanima.
Ovaj ladičar je fenomenalan, na njemu je još prije stavljanja 2k napravljeno sjenčanje na rubovima.
Nadam se da sam ti pomogla
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Brži ste od mene :), to i mene zanima. Nisam je ovo radila pa i mene zanima kako je to rađeno...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ovo je fantazija, koje si to raspucavanje uzela, famozno je, bravo.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
A tko zna Tinnčica, jednom nas možda život iznenadi - pa nam se pridružiš i ti i još druge tete salvete!
|
|
![]() |
|
Joj da bar jesam, ali Lipik je dosta daleko, vidim da se vi često nalazite na kavama ali baš u Zg na kavu mi se ne isplati ići (mislim financijski)....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Tinčica da si barem negdje u blizini (ja sam blizu Jastrebarskog) našle bi se i vidjela bi koliko je jednostavno ovo raspucavanje! Ja muku mučim i nisam nikad zadovoljna sa 2K.
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Zgodni svjećnjaci
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala, a nastale su tako spontano i neplanirano, nisam znala što bi s njima a na kraju imaju počasno mjesto na stolu
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tinčica pala sam na čaše originalne su, divne
svijeće su mi lijepe, ali čaše super. |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
OBA su predivna
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Jednostavno premedeno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisam ja baš za ta "čuda" tehnike, kako su mi prvi put pokazali tako radim stalno ali mogla bi malo pogledati i potruditi se više oko toga
![]() A inače brat mi se bavi fotografijom ali znate kako kažu da postolareva žena hoda bosa pa tako i ja ![]() |
|
![]() |
|
Tinčica, isto tako i meni, neke slike su gnjus, a skontala sam kad stavljam slike, da imaš osvjetljenje i kontrast prije nogo ih smanjih, jedino ako ideš preko Fotobacketa to nne znam. Ovo kako ja stavljam meni sada ide spavajući.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |