HOBI |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kak to? Ja ih vidim normalno.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja ne vidim ove slike od Stephanotis
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
svaka čat vrijednim rukama, vidim nekoliko vrsnih majstora , koji stvarno imaju šo za pokazati, željela sam reći da sam se htjela baviti slikartvom ali mi mmjoš nije kupijoštafelaj i boice ali kad to dođe ja ču crtati pun om parom
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
I ja.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() Stephanotis ![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Svijeće su skroz moja izrada. Od topljenja, dodavanja boja i mirisa, umetanja fitilja i dodavanje ukrasa u ili na vosak. Ovo je jako lijep hobi a i uvijek možete pokloniti nekome svijeću rađenu baš za njega...
![]() |
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
U slobodno vrijeme pjevam u zboru i u jednoj glazbenoj grupi, sve amaterski. Osim toga je cvijece moj hobi jer me smiruje i jednostavno zaboravim sve oko sebe. Volim setati po prirodi i voziti bicikl, ali moram priznati da to radim samo kad je lijepo vrijeme. Onda se otkacim sat - dva, zavisi koliko imam vremena i kada se vratim kuci, kao da sam se ponovo rodila. Ponekad nesto i sasijem,ali samo za osobne potrebe. Nisam profesionalka u sivanju, ali za mene moze proci. Zadnje dijelo koje sam napravila je indijanski kostim za maskenbal.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa Branka hobi je i to može biti svašta. Mi napr. puno šetamo, planinarimo, igramo jamb, ili remi, ali to samo kad je ružno vrijeme.
Volimo prirodu imamo videndicu na moru i na kontinentu, zaslugom MM, jer ja nisam za to bila. Ali eto sada se sav naš život pomalo pretvara u hobi, jer je MM u mirovini, a ja još malo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
pa ja nmogu baš reći da imam hobi - možda se to može reći da je jer u slobodno vrijeme radim torte za moje prijatelje i rođake i za sebe naravno , imam ih i poslikane , budem vam ih pokazala. dok se mm bavi sa pticama naime on je strastveni golubar i onda mu ja dosta pomažem kad treba , moram ih razvažati kud treb a on ih kod kuće dočekuje , to su golubi pismonoše , i ima ih oko 100 kom . u slobodno vrijemekod nas se okupljaju ratni kolege sa svojim ženama i onda se obično kartaju i razmjenjuju mišljenja , davno prije sam dosta radila ručne radove ali sada ne jer više nemam kuda sa njima
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Blago onima koji imaju oko i maštu za takve stvari.I moja kći tako u nekimpredmetima nešto ugleda i onda to oplemeni i prikaže nam.Ja sam totalno slijepa za takve stvari ali se divim ljudima koji imaju za to oko.Bravo triša!!!Ovo su prava umjetnička djela treba to negdje izložiti.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam ljudi, ma kad god nešto napravimo imam potrebu podjeliti to s vama, pa me veseli da vam se sviđa.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
wow
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša,
![]() ![]() Baš sam gledala u Večernjaku svjetiljke od trsa! Stvarno se da svašta napraviti!!! |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Bravo! Super stvari....
Zanima me čime su prebojane sjedalice od trupaca jer i mi pokušavamo napraviti klupicu od panja srušenog oraha...baš bi mi koristio savjet s čime bismo zaštitili to drvo i prebojali ga... |
|
![]() |
|
Šetajući šumom ili uz more uvijek se nađe neki komad drva koji neodoljivo podsjeća na nešto. To donesemo doma, uredimo i tako stvaramo našu malu kolekciju.
Ova "životinja" izgleda kao kuna a dali smo joj ime apoksiomen, obzirom da je pronađen u moru
![]() Dva psa u zagraljaju
![]() puž
![]() pas - malo su uši dorađene
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
![]() |
|
Kako moj dragi ima zaista više hobija, a i vremena (srećom ga comp ne zanima, pa sam ja tu glavna) svako malo nešto napravi,
Ovo proljeće je počeo raditi stolice za vrt od debla, pa je sada dvije ofarbao, pa vam ih pokazujem, jer su mene oduševile:
![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uh, otkad nisam vidjela rifljače (tako ih zove moja mama)!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |