dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 32> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreativna duša nikada ne miruje, ona stalno stvara i kombinira nove ideje. Ovi "cvjetni" radovi su me oduševili jer do sada nisam vidjela ovu vrstu ručnog rada. Vrlo skladan izbor boja, oblika i jako lijep konačni rad. Na ovim sitnim detaljima vidi se koliko je potrebno strpljenja, ljubavi i predanosti da bi dobili ono što smo zamislili.
Uživaj draga izrađujući ove ljepote da bi i mi mogli uživati gledajući ih. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepo!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Bez daha si me ostavila,ovo je Boziji dar,zlatne ruke imas,divna kreativna dusa,.....naj vise me odusevljava tvoja pedantnost koja se u svakom uradku naglasava.....Divno......
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ajo,
![]() Što se prenošenja znanja i poznavanja ručnih radova tiče.............. pa, ja imam samo jednog sina kojega igle ne zanimaju "ni u ludilu", a nećake su još malene...... A voljela bih tu svoju ostavštinu i ja ostaviti nekome, jako bih voljela!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ajme ovo još nisam vidjela.svaka čast tvojim precima što su to prenijeli na tebe.nadam se da i ti imaš koga poučiti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I opet me nema...... opet nešto smišljam, ubijam preduge večeri.
Pa kad već nema proljeća i cvijeća, ja sam ga odlučila izvesti! U kratko vrijeme sam se dva puta srela sa vrstom veza koji sam naučila još kao 15-godišnji djevojčurak, dok sam bila na ljetovanju kod prabake. Pa, meni je to bio znak da moram obnoviti znanje. Konture..... Zvršeno....... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Oooo, curke moje drage, hvala vam puno!
Svakoj ponaosob šaljem pregršt ![]() Miškice moja, baš sam si ponosna što me smatraš majstoricom ![]() Miranda, čim me nema znači da opet nešto smišljam.... Moon, hvala ti! Aralija, spremamo se za sezonu, dakako! Dijana, hvala! Ajči, moje ludorije mahom odrađuje noćna smjena....... Blue sky, ideja ima, poneka krpica se nađe i ja sam sva sretna u svom svijetu. Hvala! Lucy, hvala ti! I meni su suncokreti najdraži!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prekrasni ručni radovi, originalni i unikatni. Pažnju mi je posebno privuklo starinsko platno sa suncokretima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
toliko orginalnih ideja koje pretvaraš u djelo
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ženo ti i od neupotrebljivih stvari napraviš umjetnost.svaka čast.
da li ću i ja jedanput imati toliko vremena da mi bude dosadno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Popravci, prepravci, prekrajanje.. sad znaš kako mi je zanimljiv život zadnjih tridesetak godina. Za ubit od veselja
![]() Zato su lutkice i stolnjaci puno zanimljiviji i u tom sigurno uživaš. Super su! |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Meni se sve sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Preslatko!Leptirići tako cakani
![]() da bih se najrađe njima pokrila,stolnjak retro- simpatičani star a opet sasvim novi upotrebljivi ukras nakon puno godina i naravno preslatke lutkice! Bravo majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |