Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 69> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefice, pa pokloni su kao stvoreni za tebe, znaju oni što ti želiš i kako da te usreće.
Pa eto čak i kamen može biti rođendanski poklon - baš zgodno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bas ljep dar,ruze su predivne,jedva cekam da vidim slike od tih ruza! jel pise naziv ruze na kutiji?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Evo još mojih rođ.poklona.
Od moje seke i šogija ![]() ![]() Od mojih kumova(svi znaju što mi treba ![]() ![]() I ovo je poklon. Rekao mi je šogi da bum nastradala ak mu amortizeri odeju. ![]() NJegova žena,(moja sestra)ga je natjerala da ide u potok po kamenje za mene. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovak to izgleda posađeno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Da,Silvek,to je žuta truba,samo ju je mpk okrenula dok ju je slikala.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Je li to....žuta truba
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Truba je lepeka jako, ja ju nemam ali zato uživam gledajući vaše !!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Trube svima cvatu sada baš prekrasno, moja na žalost ništa.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivna je!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidi se da je netko bio vrijedan!
![]() I moja truba tek sad cvijeta! Baš me iznenadila, a već se pomirila da ove godine neću vidjeti njen cvijet! ![]() |
|
![]() |
|
Moja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kostriš se može i sada u jesen kupiti.Meni je drag jer mi paše po zimi uz mraz,on je otporan na hladnoču.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() kalanhoe su stvarno predivne,kostris prekrasan,volela bi da ga imam u mom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Štefica, baš je dobro što si stavila nove fotkice jer ovaj vrt ne zaslužuje 5. stranicu!
Hoćemo još!
![]() |
|
![]() |
|
Triša,iz praznog čupića teče vodica kroz brijegić i uljeva se u jezerce.Ha,ha,ha sad sam se sjetila pjesme "pod mojim prozorom teče vodica"
![]() |
|
![]() |
|
Još malo ukrasa, pa ugledah jedan predivan smeđi vrtić, u kojem je neki sukulent, pa još jedan koji leži prazan za ukras, pa predivne, zbilja predivne kalanhoe i na kraju taj kostriš srebrni, zanemaren grmić, a tako lijep i nezahtjevan.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kana sad najbolje cvate i bit će tu dok ju mraz ne uništi
![]() ![]() ruža pruža latice ![]() perunika ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kalanhoje
![]() ![]() i još jedna ![]() rođendanski poklon našao svoje mjesto u čupiću ![]() |
|
![]() |
|
ova okučnica na zadnjoj slici nije moja nego od susjede
![]() |
|
![]() |
|
Ma prava ti je vrtna bajka, a zadnja slika je za naslovnicu, bravo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo mene sa novim slikicama da mi -Vrtna bajka- ne ode na 5.stranicu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() K.L.je mpk, a mačak je od susjede ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |