Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 184> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drago mi je da je drvce već posadjeno i držim fige da se primi, a o tome da si me natjerala neću da pričam
![]() ![]() crveni ljepotan je zaista predivan
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zaboravila sam dodati da sam koraljnu zvončiku i ono lijevo od nje dobila na poklon od Bake Beice
![]() ![]() Taj kutak je sada njihov ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo Hojčeka isti kao tvoj.
![]() Na ostiću se pojavio neki novi cvijet, jedan jedini ovakav. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Crveni ljepotan foruma
![]() ![]() Vidite koiki korijen je drvce od Lorice imalo. Nadam se da će se primiti. Malč od sijena sam stavila u zemlju, da grije korijenje. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oko drvceta.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo drvce ( živu ogradu) sam natjerala Loricu da mi da. Bacila sam oko na to i mora biti moje
![]() ![]() Ovako izgleda kad MM slaže kamenje, moram popraviti i naći kamenje. Ujedno to je kutak MM, tu nadivljava svoje jagode ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure na bodrenju i posjeti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
već je mrak a nje nema da je idemo tražiti
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nema je, nedostaje. Sutra (noćas) će ona nas obdariti sličicama!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mnogo je noviteta u tvom vrtu
![]() Misliš da će mirta prezimiti? Ja sam negdje pročitala da ne može prezimiti vani, pa ću ju unjeti nutra preko zime. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma sta te briga,tako i moji misle kad me vide ako fotkam:)))))samo ti slikaj da mi uzivamo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ima nas više "trknutih sa aparatom"
![]() |
|
![]() |
|
Ma ne trkavica čeka MM da ide u gljive, sutra u vrt
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"Trknuta žena s aparatom" sigurno odjurila u gorje i sada tamo "gnjavi" svoju bolju polovicu sa novim biljkicama sa sajma, koje je cjelu noć skrivala od njega. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Tija, apsolutno se slažem, oni moji smajlići su zaista slikovito opisivali mog i , vjerujem druge M, al uz sva ta mrštenja i gunđanja, zaista bez njihove podrške bilo bi nam puno teže.
Bravo cure i dečki
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tri put hura za sve krasne mužiće na forumu HURA HURA HURA , jer bez njih neke stvari koje radimo i nebi imale pretjeranog smisla.
|
|
![]() |
|
Da Sarica ponekd je teško bez njih, a nekad bi ih u top stavile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Što bismo sve mi bez NM, jadnici jedni jadni |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |