Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nespavam draga moja RS
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja samo vama koji bilo što sijuckate želim da vam barem 80% toga uspije se održati, lijepo je gledati kad nova biljčica raste i poraste.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Bromi, to je 100% klijavost
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Drago mi je da su toliki niknuli, ali, što jest, jest - nabijaš mi komplekse
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
TIJA - hvala na potpori
![]() LANTANA- nije 100% ali sam jako zadovoljna ![]() ![]() HOYA- draga moja kakve komplekse niknut će i tvoji sigurna sam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za isklijane biljke,a ja mislila kak si siala lantane
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bit će novosti, bravo Bromi
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bromi stvarno si me sada natjerala, da odem nešto posijati, jer kad vidim ovo kod tebe, srce mi treperi (valjda nije infarkt)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo me noćas u sitne sate kod tebe u posjeti.Pregledala sam veći dio tvojih stranica i našla puno lijepih i zanimljivih biljaka.Moram pohvaliti prekrasne orhideje, ciklame, amarilise, novu biljku ...dubium, sobni javor i posebno rasadnik adeniuma.Kako su lijepe bebe baš ih je užitak gledati...Vidijela sam na jednoj slici da imaš i odrasli ademium. Morati ćemo razmjenjivati iskustva u njihovom uzgoju...Pronašla sam na FACEBOOK-u puno lzanimljivih linkova o njima....Ako si i ti na facu poslati ću ti ako želiš...Moj adenium uglavnom je bez lišća, ali ima 3 mahune (jedna mu se slomila jer su jako velike i nezgrapne) i počeli su mu rasti bočni izdanci...Samo da krene toplina i sunce on će živnuti...Nisam zapamtila koje je boje tvoj adenium, ali ću prelistati ranije stranice.Ako su nam različiti možemo razmjeniti reznice, a nadam se da će od mojeg biti i sjemena...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari5510 - hvala na posjti nisam još sijala lantane čekam da otopli samo adeniume
![]() Lora - ![]() Jagoda - zahvaljujem na posjeti žao mi je što te nisam dočekala sa kavicom ![]() za sada imam 30 tak mladih adeniuma i ja učim ali ako te nešto zanima slobodno pitaj...drago mi je da se širi krug ljubitelja adeniuma |
|
![]() |
|
TRIŠA ako je mečava kao kod mene odgodi malo sijanje, nadam se da ti je sa srcem sve u redu
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo za šumu striborovi!!! Kod mene je s adeniumima nažalost neće biti, ali kaj buš, bum dolazila pasti oči k tebi
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Cijeli dan šmrcam, kišem, hladno mi je. Pa sam došla ovdje da se ugrijem. Gledala sam slike na prvim stranicama i odmah mi lakše.
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
dobro su krenuli adeniumi, probijaju se i niču na sve strane... bravo
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava šuma adenijuma. I cvjetić božićnog kaktusa je predivan
![]() |
|
![]() |
|
drage moje svima jedna velika
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da šuma striborova!
![]() Imat ćemo što gledati uskoro!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ali to nije sve dobila sam i cameliju Chandlers Elegance
hvala još jednom ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |