Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 22:25
Radovi su fenomenalni i tako uredni, iako imaju krivine. Stvarno ćeš nekoga obradovati smiley1867.gif
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 14:42
predivno mare!!!ne znam što izdvojiti,sve je odlično i tako uredno napravljeno,svaka čast.predivno!!!smile95
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 13:20
Mare vrednice jedna ........svašta lijepo je izašlo iz tvoje radionice
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 12:36
Proradili !!!! smile79Hugsmile79 hvala svima
Felina zvrcni me....čoja je vrsta tekstilnog platna npr za kapute,jakne,suknje
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 12:34
"čoja" totalna sam neznalica?smile180
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 12:21
drage moje  baš ste me raznježile.....svima velika,velika pusa
To s etuima mi je super poklon....moje društvo je već u nekim godinama kad trebaju naočale,bili za blizu ili za daleko
Felina i meni se jedan unutarnji uložak pokidao ali još prije,ove sam sve polako i pažljivo skidala....ljepilo koje je ostalo ne smeta a možeš ubaciti nekakvu deblju čoju....iskrojiš i zaljepiš a rubove malo spališ upaljačem

NE RADE MI SMAJLIĆI šmrc,šmrc
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 12:17
Super etuii! smile186
ANĐELKA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 12:06
Mare, Mare, lipa Mare, cvite moj .....

Ma mašta ti radi sto na sat, a radovi su prelijepi
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 11:52
etuii su fantastični!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 11:29
O mare...koje lijepe radove si napravila...vrijednice jedna...nisam baš puno na forumu ovih dana , ali si me ugodno iznenadila...opala sam ne u nesvjest, nego u tri nesvjesti...Wink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:32
Mare prekrasni etii za naočale, mene njih par čeka za istu svrhu Wink
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:32
Imaš li možda kakav savjet za mene? Zamolila sa  mm da mi izvadi podstavu i u kratko vrijeme to je on sve isčupao , potrgao i ostavio u groznom stanju. Ona tekstilna plastika , i ljepilo unutrašnje je ostalo, a ne znam čime da prekrijem taj ružni tekstil. Ne vjerujem da će ga prekriti salveta.smile43
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:25
I imaš +10 za cjelokupni dojam.
Clap
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:22
..........ajme koje ljepotesmile151Jako su ti uredno ispali. Nema nikakvih pregiba ni faltnica ni odsjaja od ljepila.Imaš 5 za urednost.
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:11
prekrasni radovi i super ideja za poklonWink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:04
malo etuia za poklone....super mi je da sad više nemam problema šta ću kome kupiti
ovo bijelo je pernica ali se oblikom ušuljala među etuie

Malo veselo proljetnih motiva

svi zajedno na jednom mjestu

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:34
Tvoji radovi su mi uvijek fenomenalni (malo kasnim, znam znam!), ali ona prva kutijica, ona zlatno - nešto - krasna, joooooj... u srce me dira! smile39
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:33
mare,mare,nisi bila na satu kad se govorilo o anuliranju zutila na skrinjicamaLOL..zezam te malo naravnoWink,ja sam slucajno otkrila jedan nacin(pisala sam o tome),i drzim ga se,skrinjicu premazem metalik zlatnom ili zlatnom modelir kremom,i ni ž od žutila..toliko o tome,a sad bi ti mogla do sutra hvalit radove koliko su mi lijepi,bravo mare odusevis me svaki putsmile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 13:23
...par dana sam izbivala aktivnije s foruma...što problemi, što hrvanje s narudžbama...i imam kaj za vidjeti smile39...da vidjeti, za past na ledja draga Mare... tvoje pretvaranje odurnih kineskih kutijica u prave ljepotice uvijek me iznova oduševi... znam kako otprilike izgledaju i nevjerojatno mi je što uspiješ iz njih napraviti...i ova serija je preeeeeeeedobra, naravno prva osvaja na prvi pogled, ali meni su ko ljubitelju cvjetnih motiva i druge dvije predivne Love%20YouLove%20You ...a tek svijećnjaci....namjerno ne spominjem čaše, jer one to više nisu... postale su predivne minijature u koje je dovoljno ubaciti dušicu, ugasiti svjetlo i uživati
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:20
lluvia i elza smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.