dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ovu sam bijlkicu kupila po izboru naše drage Tikvić kad smo bili na kavi u Mostaru
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ponovo sam kupila gliciniju,za sad dobro napreduje preko jedan metar je već narasla
|
![]() |
|
da se pohvalim i moje orhideje su ponovo počele cvjetati ovo je prva koja je procvjetala
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa je ova pjegava orhideja! I pakujci, ma sve
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bordo pakujac je zaista lijep. Ne mogu vjerovat da se tritoma priprema za cvjetanje. Zar to nije malo prerano? Ili ima više vrsta/sorti? Orhideja je baš neobična. ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno je doći u tebe! jako mi se sviđa tvoja pirgava orhideja, pakujci caruju i u tebe! lijepo si se ponovila sa dipladenijom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
i ja šetala obroncima sarajeva... prekrasno i gotovo!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasnog li cvijeća. Zanimljiva orhideja.
Znaš šta jedva čekam? Tvoje begonije, nisam nigdje vidjela ljepše |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uvijek lijepo i osvježavajuće kod tebe.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ma valjda će doći vrijeme kad ću ovu ljepotu vidjeti u živo. Pozdrav s juga |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajka, nek tebi i sporo ide postavljanje slikica, bitno je da ih mi ugledamo i prošetamo tvojim vrtom. Zamirisao mi šeboj i zastao pogled na posebnoj orhideji!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Misty-da hvala na posjeti
Natali nečeš vjerovati ali sam jesenas tritomu koja se bila puno raširila rasadila sedam biljkica i pet njih već je pustilo cvjetove,a ona je obična imaju slike od prošle godine,tada je cvjetala dva puta |
|
![]() |
|
antonija bujrum dobro došla kod mene,čujem ja da ti dođeš u Hercegovinu e samo malo produži i eto te kod mene
Vilmač i tebe čekam ,a i Tikvićje obečala |
|
![]() |
|
Otok begonije su nikle,i kako vidim da su jako potjerale izdanke,očekujem da bi trebale biti dobre i ove godine,a moje orhideje na moju radost ponovo počinju cvjetat ,naravno ja se oduševljavam sa vašim predivnim primorskim vrtovima,svakako hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
dijana,Anaida hvala na lijepim riječima ,a ti tomice dogovori se sa Tikvić,antonijom,Vilmač i fino u auto i meni na vikend pa da lijepo uživamo na mom brdu i u šeher Sarajevu tako bi me obradovale dolaskom
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo i ja došla malo kod tebe!!!!
Proljeće nas sve čini vedrijim: pa kog nebi kad nas cvjeće obraduje sa predivnim mirisima i bojama!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |