Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 70> |
Korisnik | ||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hahaha, da... i onda malo po malo ću imati staklenu kuću
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() Bravo @Emilly, tako se to dela
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Malo po malo i nakupi se ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Hvala svima
![]() Brojka vam možda izgleda velika, ali nije to tako puno. Različite vrste su samo posljedica mog hodanja po različitim vrtnim centrima, kopanja po e bayu, puta u Sloveniju ![]() Ma ima ih od svuda... Nema straha blue sky. Njih možeš samo utopiti, inače mislim da su neuništive (osim ako kupiš već bolesnu biljku) |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
žene pa ovo je ludilo... ja nemam ni jednu pa kada vidim koliko vi imate pane mi mrak na oči, skidam kapu svaka čast .ja se bojim da neću znati sa njima ,a žao mi je da bi koja uginula,da još jednom ponovim svaka čast
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Možda bi trebale i u Ginessovu knjigu rekorda ![]() Emilly cvijeće ti je ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Lijepo si srihtala okoliš Emily
![]() ![]() ![]() ![]() Ne mogu vjerovati da Hana ima čak više orhideja od tebe, moram pod hitno na njenu stranicu. Nije nikad spominjala da ih ima tako puno. Vas dvije ste prave rekorderke na forumu, ali i u široj regiji...
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
jako lijepo
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Bravo @Emilly
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala
![]() Evo da vam pokažem i malo mog vrta. Veći dio biljaka sam izgubila jesenas kad smo sadili čemprese... Ali, to je samo prilika za novi početak ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
|
Nije ništa, probat ću ju ponovno pitati. Već sam i ja zaboravila
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
budem stavila kad uhvatim vremena... jel ti možda Tami odgovorila za Cycnoches?
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
|
I mislila sam si da ih imaš više
![]() Ja sam svojih dosta podjelila kad je krenula seoba u kuću. Moram se stvarno zaustaviti dok moji svi nisu pobjegli iz kuće ![]() Da puno ne zamišljam, stavi koju slikicu ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |