Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 142> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja veprina raste u vrtu kao trajnica.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A imam ja još nešto što sam dobila ovog proljeća i jako mi je draga biljka, ali ništa ne znam o uzgoju. Posadila sam ju onako otprilike i nedavno mi je bacila dvije nove grančice iz zemlje, dakle dobro sam ju udomila. Za sad joj je, dakle, dobro tu gdje je, ali što dalje s njom ? Kako preko zime ? Imam dvije opcije: posaditi ju u zemlju u jesen ( što bi bilo logično) ili spremiti ju ovako u tegli negdje u neku hladnu prostoriju ?
Evo da vam predstavim moju Lady Veprinu: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A zašto bi te zezala,pa ja sam to najozbiljnije rekla
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MK, ti to mene zezaš ? Al neka, bar sam se nasmijala, al stvarno sam se nasmijala. Čak sam pomislila da i nemam ništa osim kaktusa, al onda skužim da imam ponešto.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma znam ja da ti imaš još lijepog cvijeća osim kaktusa
![]() |
|
|
![]() |
|
Dan je prošao bez kiše, ali stalno su prijeteći oblaci plovili nebom, tako da sam samo malo šetkala dvorištem i uz put kliknula pokoju slikicu, pa evo ih "na izvolite"
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Floramye, drago mi je što ti se sviđaju moji pikavci.
....i kao što MK veli, jesu,posebni su ! |
|
|
|
![]() |
|
Samo da ti javim da sam bila u tvom vrtu i pogledala sve cvijetove kaktusa,jel da su posebni!?
![]() |
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glikice krasni su tvoji pikavci! Nekad sam ih i ja imala oko 50-ak vrsta, ali onda je došao dan kad sam ih morala darovati.
![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Nisa, baš si dobro ovo napisala za kaktuse, upravo tako.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasan cvijet; kaktusi su stvarno posebni, imaju izgled "ne dirati", a onda procvjetaju najnježnijim cvijetom koji je priroda dala.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Karmen, stvarno su cvetovi kaktusa posebni.
Evo i Ruža to potvrđuje. Mari, ovo mu je prvi ovogodišnji cvijet, a pun je pupova. Cure moje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
neman puno vrimena za pisanje na cifu...povirim kad kad ali se u zadnje vrime ne oglašavam.....ALI ove bodljiče moran komentirati.....BRAVOOOOO
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga moja ovaj cvjet je stvarno prelijep. Kaktusi nisu moja ljubav ali njihovo cvijeće me uvijek ostavlja bez daha.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OSice, pa gdje si nam ti bila nestala ? Drago mi je da si opet s nama.
Kaktusi su svi pod vedrim nebom, većina nih na cjelodnevnom suncu. Tek poneki su pošteđeni onog žarkog podnevnog sunca. |
|
|
|
![]() |
|
Gute, meni su kaktusi na prvom mjestu iako volim sve biljke, no nemam dovoljno vremena ni mjesta da imam baš sve. A sad kad kaktusi počnu cvasti, i sama se raspametim.
Hvala ti na posjeti, navrati opet, bit će još slikica kaktusa, tek su počeli. |
|
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasni su ti kaktusi,a cvjetići božanstveni.Držiš li ti njih na suncu i sklanjaš li ih od kiše.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Do sada nisam nikada imala neku osobitu ljubav za kaktuse , zahvaljujuci i tebi , to se pocelo mijenjati !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |