Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 80> |
Korisnik | |
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pravo ti zavidim
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Odlično izgledaju, a tek koji su one put prešle. Prvo vožnja s ICE (brzi voz)do Minhena, pa autom do Zagreba, pa onda Expres-poštom do tebe. Znam da im nigdje neće biti bolje nego kod tebe, pa ako te ne budu slušale samo im zaprijeti da ćeš ih vratiti nazad meni...... |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() Sutra idu van na vjertometinu i one male uzgojene iz reznica, pa neka se snalaze. Njih moram polako privikavati na sunce.
Velike sam počela redovito prihranjivati, one najveće(lanjske) već pokazuju sitne cvjetne pupove.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Nemoj ih stavljati još cijeli dan na direktno sunce da im ne bi "spalilo" lišće. Ja bi ih za početak stavila negdje gdje će imati jutarnje i poslijpodnevno sunce, a kad je sunce najjače da budu negdje u hladu.
Nemam pretstave kakvo je vrijeme kod tebe, pa možda i griješim. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Nadam se da će kroz nekoliko dana konačno zatoplit i ponovo će one meni van....gdje im je i mjesto
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ništa im neće biti Bebolina. Problem bi bio da su promrzle, a ovako je sve ok.
Moje moraju čekati još mjesec dana ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...ja sam tvoju-moju ostavila od onda van na terasu, a poslije je bilo i dosta hladno, samo sam ju malo bijelom paučinom prekrila te dane. Oni listovi su nažalost otpali, no pojavljuju se novi, po cijeloj visini reznice
![]() |
|
![]() |
|
Ne brini, nadoknadit će one izgubljeno lišće dok trepneš
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
brugice iz reznica, presadjene u velike posude, uzivaju na suncu.
velike tek krecu, jer sam ih malo prebila sa orezivanjem korijenja al nema veze. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Odlično ozgledaju,Bebolina.Moje su još uvijek u zimovalištu,bojim se da ih ne iznesem ranije,pa da me ne izenadi neki hladni talas.Što se hloroze tiče,neka to to ne sekira,jer one su podložne tome ma kakve uslove imale.Ipak, ne ometa ih to u raskošnom cvjetanju :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Hvala ti alisa na ovom komentaru
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E da znaš da sam ljubomorna
![]() Odlično izgledaju, a to što je lišće malo blijedo, to će se brzo promjeniti. Ja svoje velike nisam vidjela mjesec dana, sve me strah. Ne znam je su li u dobrom stanju, pa odgađam da se ne razočaram. Bebolina, trća slika od kraja, prvoj s lijeve strane odreži onaj suhi dio. |
|
![]() |
|
![]() ![]() Sutra orežem ono suho. Namjerno sam fotkala tako neušminkane
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Bebolina, za prave ljubitelje cvijeca trud ne moze biti uzaludan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mislim da im vise nece pasti na pamet da zute
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@makk
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
bebolina, krasne su..jedva cekam vidjeti cvjetove:)
mojoj su isto listici nesto svjetliji, budem ju napapala zeljezom:)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |