Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 134> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da znaš, bila bih i ja oduševljena da imam tako nešto, jako je lijep.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Prekrasni cvjetovi! Ovdje ima uvijek nesto novo
![]() Bravo bravo za sve koji salju slikice! Schumy super ti je pozadina na prvoj slici ![]() Za vikend me docekala opuntia sa stvarno velikim cvjetovima Iako se nisu otvorili do kraja zbog oblaka, bila sam odusevljena ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Baš je neumoran u cvatnji, pa ko ga ne bi volio ?
I nek' mi još kažu kako je to "trnje", no, no !!! |
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Moj karusel i dalje cvate "ko lud" pa vam ih jednostavno - moram pokazati:
Notocactus magnificus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdav................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, Ivany, Sagare22..................
![]() Prelijepi kaktusi, puno različitih. |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Glikice, Ivany, krasni cvjetovi
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Gricka, nije narančasti, nego crveni, slika je nekako mutna :(
Glikica, mljac, baš je cakini. |
|
![]() |
|
Hvala Schumy na ispravku!
|
|
![]() |
|
Glikica,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobar dan, mislim da je to echinopsis obrepanda, on se i inače na engleskom zove Violet Easter Lily Cactus, a i ovaj tvoj ima lila (ljubičaste) cvjetove..... Pozdrav...............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ivany,Glikica,prelijepi su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Dzeni mislim da je to echinopsis oxygona,ali nisam sigurna jer sam se tek nedavno počela zanimati za njihova imena,do nedavno su mi svi bili samo kaktusi
|
|
![]() |
|
po mojim saznanjima, ovo je hamatocactus, osim ako ga neki "stručnjaci" nisu preselili u neku drugu grupaciju, pa ako netko zna točno, neka me prosvijetli:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako lijepi cvjetovi, svi odreda !!!
MK i Gricka, imam ja jedan echinopsis bijelog cvijeta i miriše mi na limetu, tako nekako. Samo što mi ove godine nešto slabo imaju pupove, možda bude kasnije, do sad sam samo dva cvijeta imala. |
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Ivany hajd molim te reci kako se zove ovaj lijepi kaktus,imam isti ovakav koji se sprema cvjetati?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |