Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 77> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aj, ženskice draga, kod tebe je izložba sukulenata?
![]() ![]() ![]() Ili ti to pokušavaš parirati vrtnim centrima? Prekrasni su svi do jednoga! Bravo i za tebe i za njih! A gdje je Tim? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U vrtu ti pravo proljeće a sukulenti na sunčanju,uh,šta bi ja dala za takvo vrijeme
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Pregledala sam sve od početka i mislim da bi mogla još sto puta za redom sve pogledati kad bi bilo vremena.
Prekrasno je sve,a kaktus garden stvarno poseban! A ljubimac pravi ljepotan,mada su me njegove slike malo i rastužile jer sam ja bez svoga ostala prošlo ljeto i to na jako ružan način |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Kamenjarcica , kojih sam se ja ljepota kod tebe nagledala !
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Koonačno evo tebe draga moja s slikama svojeg divnog cvijeća, sunce sija, zimski san je gotov
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
e je se proljeće razmahalo kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Kamenjarkice, zaista je već sada cvjetno i lijepo kod tebe...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gtozni su ti oni sukulenti i one police i sve ti je grozno, da znaš , kako tako nešto možeš imati
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su ti slike. Sukulenti su prva liga, kolekcija ogromna. Sve ti cvjeta, krasno.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno
![]() ![]() kad se sjetim kako nam je lani bilo super ![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Ovaj mi je najljepši cvijetak. Kako se zove?
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam uživati u rascvjetalom vrtu i toplini sunca jer kod nas opet snježi. Brrrr.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam svima
![]() tockacica to je plucnjak iznijela sam danas moje ljubimce na nove police,prethodne su bile premalo ,evo malo slikica ,fali mi kamencica za dekoraciju i tegli puno fali ,al neka njih vani ,sve ostalo polako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kreće nova kaktus-garten sezona!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() Vidim da je sve vani lijepo posloženo na sunčanju, ali što s kišom koju najavljuju za idući tjedan?A sad draga znaš na što me podsijeca tvoj kaktus garden ,(osim što je pre, predivan) na mjesečevu površinu, pa ljudi moji mi kao da smo na mjesecu kad gledamo ovo, ovo je definitivno iz neke druge planete ![]() [/QUOTE] |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anaida ,tako je ,izasli van moji najmiliji ,kaktusi
aralija,ajd dođi vise da viidis uzivo kaktus garten ...kad sam oformila kaktus garten nije mi se sviđalo zemlja kakva je bila,preobicna a ja sam htjela da sto vise lici na pustnju ,pa sam isla u zaton po zemlju ,ilovacu ..navukla je i natapkala nogama ![]() mari ,volim i ja cvijece u gredicama i uzivam u njemu al kaktusi su ljubav Nr 1 ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što je Anaida napisala,kreće nova kaktus-garten sezona,broj kaktusa(čitaj teglica)opasno se povečao,ali posebno mi je lijepa opuntia u gartenu,jako je lijepo narasla,to se ne viđa često.Još kad procvate bit će prelijepa.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ,jesil vidla kako se povecala kolekcija,sve male cu ponve u okrugle vece tegle ,tako sparat na prostoru..velika opuntija se opasno nagela,stavila sam joj potporanj al je potporanj ozlijedio je...nece ona dugo,znam da ce se urusit,kidam je nemilice samo da joj olaksam teret
aralija pitala si za kisu..oni su suhi ko barut ,vjerujem da ce im vise godit kisa nego da ih ja zalejvam hladnom vodom ..nece im nista biti |
|
Vir |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Volim šetati po tvome vrtu uz kaktuse.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |