Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 136> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda sutra. Ako budem znala. Nisam ti ja baš meštar od slike.
![]() Mislim i da je nemoguće, jer su klematisi na tri strane na ogradi s prednje strane kuće, na pergoli i odozada u vrtu. Kad nabavim avion ili satelit ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Neću više, još samo W. nike. Ona mi je posebno draga jer je prošle godine potpuno uvela. Sada se je, čini mi se, potpuno oporavila
![]() |
|
![]() |
|
Evo ovdje se Julia bolje vidi
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Gricka, hajde uslikaj jednu panoramu, da vidimo i tu ljepotu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Kad svi procvjetaju Lilie. onda ću znati. Neki su dupli...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Diana se skroz otvorila. Kod nje otvaranje dugo traje.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Gricka, jesi li usput prebrojala klematise
![]() Ne znam koji je
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
A Jackmanii kako je počeo, dat će more cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
Comtesse de Bouchaud se također razmahala
![]() |
|
![]() |
|
Klematis viticella Justa je jako interesantan klematis-puno malih pink-lila a poslije lila cvjetića. A tek je počeo cvjetati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas mi je nećakinja donijela fotoaparat. Nadam se da će slike biti sada bolje. Evo Klimatis, prva Nijemica je počela cvjetati-J-Correvon
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
tako je pisalo na kartici i posudi kad sam ga kupila pa prepostavljam da je D.W.(iako me potsjeća na Multi blue od Rain)
|
|
![]() |
|
Jako su lijepi Rain. I neuobičajeni. Morena onaj tvoj ljepotan nikako nije Dorothy Walton. D.W. je uvijek jednostruk.
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Dakle, ovi zadnji klematisi ostavili su me bez teksta!Rain,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasni......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Neki moji klemovi
Vyvyan Pennell ![]() ![]() Diamantina ![]() ![]() Arabella ![]() Princess Alexandra ![]() Multi blue ![]() Crystal fountain ![]() Parisienne ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
Hvala,hvala za pillu! I moj cvijeta i listovi ne otpadaju...nadam se da i nece.. |
|
![]() |
|
Klimatis hvala na savjetu !!!! Na proljeće režem na metar visine.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |