moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aaaaaaa...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadi !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opet malo kod tebe njuskam i zavirujem u svaki cvijetic
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Monsti,draga,baš ti je sve lepo i cvetno!Bravo!!!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jel' ovo prava boja ahimenesu?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Betty ! Milice !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Neobična boja Ahimenesa!
Kasija je prelepa! |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Hvala Voki !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I ova ti je slatka ali samo na kapaljku dajes slikice a znam da imas jos puno lipog za pokazat
![]() |
|
![]() |
|
Eeeeej Miškice moja !...........
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
achimenisu ti prelijepi takosvježi i lijepo oblikovani moji i pored obilate cvatnje nešto brzo uvenu i nemaju ovako grmolik oblik, a i sve ostalo je super
![]() |
|
![]() |
|
Fany !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Predivan mi je cvijet bamije/okre, pravi ukras u povrtnjaku. A bamije su zdrave, lijek za želudac.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo sam prosetala tvojim vrtom i lijepih biljcica se nagledala !
Doci cu opet ! ![]() |
|
![]() |
|
Curke, oprostite, tek sad sam vidila da ste bile ovdje !
![]() ![]() A kako često vidim da se ljudi dvoume oko te dvije biljke, evo nešto o tom hibiskusu : Aibika Hibiscus (Abelmoschus) manihot, Aibika također poznat kao, Bele (Fiji) Pele (Polinezija) i Ailan Kapis (Vanuatu) Trajnica u tropima ili jednogodišnje u hladnijim klimama Aibika nosi jestivo lišće na biljkama koje dosežu šest metara u visinu. S blijedo žutim cvjetovima 6 inča i tamnim centrima Aibika je još jedna atraktivna pozadinska biljka. Listovi imaju visoku razinu proteina, Željeza, Kalija, Magnezija i Kalcija. Jedu se sirovi, kao salata ili se miješaju s drugim povrćem u sosu ili kao kuhano zeleno povrće. Cvjetni pupovi se također konzumiraju bilo sirovi ili kuhani. Aibika treba sunčano mjesto i vlažno tlo, i bit će jako sretna i zahvalna biljka. Kako vrijeme zagrijava, Aibika će procvasti. ( tekst posuđen s net-a i malo prilagođen našem prijevodu..... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |