Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ova ciklamica mi ima tak prekrasno lišće...moji dečki mi neki dan donesli s placa...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..a ovaj "prvomajski" kaktus pobrkal datume...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..ak se ko sjeća one moje tvrdoglave opuncije...razčlanila se je...i konačno...vidim da tjera čak tri uheka..konačno pe u širinu, a ne u visinu...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...postojala je i treća klivia koja nije cvala...pogledajte...čeka me iznenađenje!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...trio rio...jedna mala kordilina, hoja i ananas...
...od zadnji put...kordilina izbacila par novih izdanaka, hoja od MireK ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...sve i svašta čeka proljeće...
...sve i svašta zvuči grubo...al neee!, ja sam nježna i brižna s njima! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...nećuuuuu..na ovu zadnju poruku stavila desetak slika...i....nekaj spetljala... i otišle u Nigdjezemsku....A Lovro se probudil...do neki drugi put!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
odlično ti se održalo cvijeće preko zime! još malo i proljeće je tu.
bravo za kliviju, ko čeka taj i dočeka, radujem se zajedno sa tobom. zanima me kako ti se drži koralj.predpostavljam da je njegova slika u Nigdjezemskoj instalacija je za pet! ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ohoho,ipak tvoja opuncia tjera uheke,znala koliko ih želiš,a klivia ti radi pravo iznenađenje.Vidim da te tvoji dečki jako vole kad ti lijepo cvijeće nose s placa.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe sve dobro zimuje,a ciklama je zaista tako zelena,pravi je užitak gledati njene cvjetiće u ovim hladnim danima
![]() |
|
![]() |
|
Antonija,
![]() Izgleda da mu nisam pogodila dobro mjesto..imao je svjetla, al mu je valjda temperatura nije pasala! Preselila sam ga, al mu nije bilo spasa...joj kak sam ljuta na sebe...kak je bil krasan!!!! Kaktusić, viš ti opunciju, mislim da sam je "deseti put" trgala i konačno da izbaci dva-tri uheka! Za ciklamu su mi rekli da mi je poslal jedan striček! ??? Ni danas neznam dal se šale ili su ozbiljni!i! Sarajko, kao što napisah Antoniji, nažalost neke drage biljke nisu "preživjele", no kaj je, tu je!Nedaj Bog većeg zla! ...idem dalje sa slikicama... ..jel ovo neka aloica ili gasteria?? ![]() ...big aloa u društvu klivie, pokisnutog adama i ćelave bugice... ![]() ...malo pflanzi... ![]() ...zimski jasmin od 9 ili 10 mj. u "inkubatoru" cvjeta..dal to znači da se primio il troši još onu svoju energiju???? ![]() sirotica ... ![]() ..ovo mi je stvarno dal jedan striček na placu... ![]() ![]() ![]() ..ovo je neki daljni rođak Lantanine žute... ![]() ...moja kava- kavica... ![]() ...Brbeov rododendron sa IG-kave...mislim da se reznica primila...bila je bez ijednog lista... ![]() ...mršave uspravne crvene pelargonije... ![]() ...još jedan cvijetić koraljnog kaktusića... ![]() ...jedan gigantski klorofit... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ali koja si ti mala Sreckovica - vec sad macice !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Šećem ja bezbrižno po tvom vrteku, uživam u cvetekima, a odjedamput iskrsnu macice. MACICE!!! Sutra idem pogledat jel su moje krenule da si malo naberem. Tak, sad mogu natrag u šetnju i razgledavanje cvećkica.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Evo me opet u mom "vrteku"!
Danas kod nas neki hladni vjetar, pa se moja mala skitnica i ja ne šećemo! Od tih šetnji mi budu noge otpale....moram čim prije ulovit kondiciju! GF, Anabistrica, cicamace nisu bile moje, samo u mojoj vazi! Nabrali smo ih u jednoj šumici kad smo se šetali! Niho, jel misliš na ovog "naherenog"??? On je tu jer mi ga je žal baciti! A sad malo slikica vrta! Počel se je buditi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() draček, al simpač... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovro lijepo je kad se vrt budi, odmah nam je veselije u duši
začas će sve zazeleniti i zašareniti, a snijega ko da nije ni bilo ![]() a dobro ti je niho rekla za onaj dio opuntie što se savio, otkini ga i samo ubodi pokraj, taman ima još jedno mjesto u tegli, na njegovom mjestu će izaći koje novo uho, a i on će dati sve od sebe ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hura,vrt se budi,dolazi proljeće
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vidim da je proljeće već tu, nadam se samo da neće biti nekih većih iznenađenja, jer zima zima kalendarski još traje!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Virnula sam, da vidim dal je proljeće svratilo do tebe!!! A i da dobijemo materijal za pričanje za sutrašnju kavicu!!!
A čitajući ovo o trčanju za tvojim skitnicom Lovrekomm sada znam odakle tebi takva linija!!! Do 7.-8. mjeseca bit ćeš najljepša mama za badić!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o baš ti se dobro drže biljkice,a i prinove lijepo napreduju,ipak proljeće pogoduje biljkicama,kod mene se još i ne pomalja sunce a kamo li proljeće
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |