Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 90> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je klematis "Miss Bateman" imam ga, zato znam. Jako ti je lijepo cvijeće Miro, a azaleja mije čudna, nikad nebi rekla da je to azalejin cvijet.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala draga anabistrica. Nekako mi se bašne drži azeleja, ja nemam sreće sa njima ali opet nisam mogla odoljeti joj. Da, to je taj klematis
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Predivno vijeće,zanima me kako se zove ovo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jaco, ovo je Egipatska zvijezda - Pentas lanceolata
Evo moje ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro vidim da si poslikala cvjeće i neke novitete. Lijepo ti sve napreduje i cvjeta...Ovaj novitet Egipatska zvijezda je za vrt ili za vazu? Baš je zanimljiva...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo još malo sličica
Ovu echeveriu sam kupila u plodinama prošle godine i sada cvijeta, neznam točan naziv.. ali zanam da je echeveria ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ajme, što je kraasna hortenzija! Kad će moja biti ovolika? A kalistemon - bombončić.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Datura ![]() Cvjetat će caesalpinia ![]() ![]() ![]() Djevojačko oko - Coreopsis grandiflora ![]() Bijela gaura ![]() Santolina chamaecyparissus Lemon Queen ( našla sam je pod tim nazivom, valjda je ta) ![]() ![]() Noćurak od Triše i Jagode ![]() Free hvala ![]() ![]() Aralia elata Ovo me čudo tako bode i morat ću je preseliti, Free poslikaj svoju da vidim što me čeka... ![]() Lespedeza grm ![]() Dok se bugica misli hoće li porasti na ovom mjestu evo lonicere ![]() ![]() I za kraj ricinus koji čeka svoje mjesto ![]() Hvala Jagoda ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
pogledala sam tvoje prekrasno cvijece,
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kad vaS čitam kako baratate imenima biljaka na latinskom, dođe me sram. ja skoro pa ništa ne znam!
draga Mira, drago mi je da se polako oporavljaš, i da ide na bolje! do pira biti ćeš ko nova ![]() lijepe su ti biljke, a gubici, ako ima nešto u mene pitaj! drago mi je da si odvojila vodu i da više nećeš imati problema. i skoro zaboravih, topiari su za svaku pohvalu! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo si uredila svoje cvjetno carstvo......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
lijepo
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo i tvojih cvjetića, s radošću sam prošetala i pregledala ih
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() koji prekrasni cvjetići kod tebe. Ipak se sve šareni. Nije ona "ledara" u veljači uništila ove prekrasne cvjetiće. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Bode te zato kaj se vučeš po tlu, a ako joj dozvoliš malo više vremena, narast će, sljedeće godine će porast u visinu barem metar ili dva, a onda je ispod nje sve slobodno i možeš ispod saditi trajnice !! A na slici judića ti od srca zahvaljujem, cure samo da znate, pogled na rascvijetanu krošnju Mira je imala iz blagovaone !!! Dok uživa u jelu, oči može pasti na prekrasnoj krošnji !! Kod tebe cvate i datura i kana, i cealsapinija !! Kod mene od toga još ništa !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće,a posebno se divim Aralii jer sam je uživo vidjela tek prije nekoliko dana i oduševila me bez obzira na bodlje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo majstorice za topiare, interesantno Puno lijepog i nobog cvijeća. Lewisia mi je prekrasna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam na posjeti i lijepim riječima.
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |