Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
31.12.2010.g.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uz duboki uzdah ooooo.... prekrasno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
.....huh....huh.....sad vanka puse bura i dosta je hladno....
....Bako, stavit cu jos slika sa starogodisnjim suncem .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Srce si mi ugrijala ovim morskim slikicama
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasne slike i kao što kaže mali kaktus, srce si mi njima ugrijala...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Potpisujem prethodnice!
![]() |
|
![]() |
|
....bas mi je drago da je i vama, Mali kaktus i Nataly , ovo sunce dalo topline...
![]() .....Bako, je li hladno gore ?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme manči kako si me oduševila ovim slikama. Na trenutak sam se maknula iz ove hladnoće ( koja mi se već uvukla u kosti) i uživala na ovom zubatom suncu.
Željno očekujem i nove slike!!!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
išla si na otok! lijepe slike si uslikala i nama poklonila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
....Proljece , drago mi je da i tebe razveselim sa slikama....."izdrzi" jos malo, brzo ce duzi dani.....
.....Antonija, jes, bila sam na otoku , na Staru i Novu, a i jucer....ali jucer nisam slikalava, boli me grlo i nisam imala volje iako sam setala kroz sumu i maslinike.....
|
|
![]() |
|
1.1.2011.g.
![]() ![]() ![]() ....krenuli su prvi mrazovci u prirodi....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepe slike i ovaj put od tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
.....ponesto cvjeta na taraci u gradu....
![]() .....mini margaricela....
![]() |
|
![]() |
|
.......africka ivancica.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
.....money tree....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
.....sijecanj je vrlo mucan mjesec ako se ne podje na skijanje ili nekakvo putovanje....kako smo "malo" tanjih takujina moramo se zadovoljiti izletima na otok sto je sasvim o.k......
.....prosli vikend smo uzivali u prirodi a i poceli raditi....
......cistile su se masline.....orezivale grancice....formirale krosnje.....
...MM pilio drva jer se tamo grijemo po starinski na pec od drva....
....iako me sve boli i sva sam kilava ( bas neobicno , ko bi rekao
![]() ....MM prekopao gredice za povrce....
.....tako smo krenuli...
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To sve sada vani cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
....mali kaktus, to mi cvjeta na taraci prema jugu ali je na udaru svakog vjetra...ipak se pokoji cvjetic pojavio...cvjetaju i cerospanje ( pelargonije ) , po koji cvjetic.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |