Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 11:20

31.12.2010.g.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 11:24

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 12:20
Uz duboki uzdah ooooo.... prekrasno!ClapClapClapBig%20smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:21
.....huh....huh.....sad   vanka  puse  bura i dosta je hladno....

....Bako,  stavit  cu  jos  slika  sa     starogodisnjim  suncem .....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:22

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 18:53
Srce si mi ugrijala ovim morskim slikicamaTongue
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:23
Prekrasne slike i kao što kaže mali kaktus, srce si mi njima ugrijala...smile141
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:32
Potpisujem prethodnice!Big%20smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:34
....bas  mi  je  drago  da je  i  vama,  Mali kaktus  i  Nataly  ,  ovo  sunce  dalo  topline...Thumbs%20Up  

.....Bako,  je  li  hladno  gore  ? 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 08:55
Ajme manči kako si me oduševila ovim slikama. Na trenutak sam se maknula iz ove hladnoće ( koja mi se već uvukla u kosti) i uživala na ovom zubatom suncu.
Željno očekujem i nove slike!!!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 14:30
išla si na otok! lijepe slike si uslikala i nama poklonila!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 10:22
....Proljece , drago mi je da i  tebe  razveselim sa slikama....."izdrzi"   jos malo,  brzo  ce  duzi  dani.....

.....Antonija,  jes,  bila  sam  na  otoku ,   na Staru  i  Novu,  a  i  jucer....ali  jucer  nisam  slikalava,  boli  me  grlo  i  nisam  imala  volje  iako  sam  setala  kroz  sumu  i  maslinike.....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 10:42
     1.1.2011.g.

....krenuli  su prvi  mrazovci u  prirodi....

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 18:10
prelijepe slike i ovaj put od tebe!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 22:32
.....ponesto cvjeta   na taraci u   gradu....

.....mini margaricela....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 22:40
.......africka ivancica.....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 22:43
.....money tree....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 10:23
.....sijecanj  je vrlo  mucan  mjesec  ako  se  ne  podje  na  skijanje  ili  nekakvo  putovanje....kako  smo   "malo"    tanjih   takujina  moramo  se   zadovoljiti   izletima na  otok   sto  je   sasvim   o.k......

.....prosli vikend  smo  uzivali  u  prirodi  a  i poceli  raditi....

......cistile  su  se  masline.....orezivale  grancice....formirale  krosnje.....
...MM   pilio   drva  jer   se  tamo  grijemo  po   starinski  na  pec   od   drva....
....iako  me  sve  boli  i  sva   sam  kilava   (  bas  neobicno ,  ko  bi  rekao LOL ) i  jos  mi  je  i  kaziprst  zamotan,   daakle  pocela  sam  sisati  ruzmarin  koji  je  ,  opet,  podivljao....

....MM  prekopao  gredice  za  povrce....

.....tako  smo  krenuli...

takujin   -    novcanik
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 11:46
To sve sada vani cvjetaClap
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 12:29
....mali kaktus,  to  mi  cvjeta  na  taraci  prema  jugu  ali  je  na  udaru  svakog  vjetra...ipak  se  pokoji  cvjetic pojavio...cvjetaju  i  cerospanje  (  pelargonije  )   ,    po  koji  cvjetic.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.