Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Auuuu...sad če me Niho
![]() ![]() Evo Nihinog oleandera. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
I meni je lijepo tvoje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svašta po malo.
![]() ![]() ![]() Runolist ima pupoljke. ![]() Lantanine gazanije. ![]() I Lantanina lantana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Idemo dalje
![]() Ovo su Marijini zvončići,a kak se još veli ,nemam pojma . ![]() Četkavac nikak da se pročetka. Kalistemon ![]() ![]() Klivija ![]() Ovu sam ružu kupila prošlu jesen i izgledala je ovako na kutiji. ![]() A sada je procvijetala i izgleda ovako- ![]() Zadovoljna sam jer mi je to jedna od najdražih boja. |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekarsno cvijeće,lijepa usporedba prije i sada.Kaj je to grčki oleander?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
"svašta po malo" je predivno, jel to mimulus crveni?
a kad se kalistemon rascvate bit će wow!
Žao mi je za ružu i meni se to dešavalo, al opet kad se rascvate bude ti drago što je imaš
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Volim ovako lijepe reportaže!
Slažem se s tvojim MM, solarne lampice će dati poseban štih vašem vrtu!
Cvijeće izgleda prekrasno!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Štefice
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opet će ti balkon biti jedan od ljepših! Lijepo je sve!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme, malo sam se pogubila među silnim sličicama.
Krasno! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
baš sam ljubomorna svi imaju kalistemon ,samo ja nemam
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Štefice draga nije lako komentirati ovo predivno cvijeće,mogu ti reći da ti je vrt u cjelini prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na šetnji mojim vrtom
![]() Mali kaktus,da ono je grčki oleander,mada je meni prodavačica rekla da je kineski ali sam tu na forumu saznala da je grčki, uglavnom je uvozni ![]() Minimode,malo sam pogledala po forumu i vidim da je ono mimulus.Ja sam ga kupila kao trajnicu ,a sada vidim da baš i ne može prezimiti vani.Nema veze,nek ovo lijeto lijepo cvate. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Štefice dobro ti paziš na ovo cvijeće kad ovako buja
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala svima na razgledavanju mog vrta.
Ruža,hm ,pa nije tak ni loša.Zapravo sam si baš takvu i željela ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trojačke rože
![]() ![]() ![]() Ja mislim da je ovo Marijin zvončić,bar je tako pisalo na pakiranju. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |