Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 76> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dature i truba su ti prelijepe, naravno i ruža, uvijek je uživanje prošetati tvojim vrtom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Datura je zaista posebna, lijepo cvijeće i lijepe slike, užitak za oči i dušu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Tikvić hvala ti za ružu prekrasna je kao i sve ostalo u tvom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Žuta brugica,
![]() Uploaded with ImageShack.us lozica i lagistremia, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i na kraju jedna ruža za sve, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dature i lantane, što bi još čovjek poželio - predivno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo malo sličica moje najdraže dature,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Lantane, druga cvatnja, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Anaida, Sunceee
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tikvić, evo opet sam malo navratila, ovaj puta sam sve prolistala. Na početku sam malo morala vrtit glavu
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić, krasne slikice cvjećki koje su i tebi, a i nama, itekako uljepšale jeen!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Super da se primilo..Za stolisnik ne brini,bit će na proljeće novi....
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Nisi pogriješila što si ih posadila, trajnice su puno bolje kad se sade u jesen.
Drago mi je da se sve primilo što sam ti poslala. I cvijeće koje si ti poslala meni lijepo raste ( sve sem srvenog stolisnika, on se nije primio)i jedva čekam proljeće da procvijeta. I ja se tebi tahvaljujem . |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala ti draga moja.Da znaš jutros sam mislila o tebi,dok sam sadila tvoje biljke.Nisam posadila ehinaceae i rudbeckie,čekala sam da malo porastu još.Jutros sam ih posadila u baštu,valjda nisam pogriješila... Sve ostale tvoje-moje biljke odlično napreduju..Sledeće godine će biti Tikvić vrt,nije malo imati preko 30 trajnica u svom vrtu,a sve to tvoj poklon!Hvala ti još jednom! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
I još tisuću ![]() |
|
![]() |
|
Mali Kaktus sjemenke sljeza šaljem u ponedjeljak, prije nisam mogla.
Draga F reland, hvala na komplimentima, ali ti moram reći, da si preskromna, što se tvog vrta tiče. I meni je žao što nas granica dijeli, ali za manje biljčice i sjemenke ni ona nije neki problem. Ja sam već slala sjemenke , male sadnice pa čak i lukovice pismom u Hrvatsku, Svaka moja pošiljka stigla je na odredište. Bitno je samo dobro zakamuflirat. Velike koverte sa zračnim mjehurićima su idealne, obavezno pošaljem preporučeno i to je to. Jeste da malo više košta ali cijena nekad nije najbitnija. Draga Triša ![]() Draga Niho rado bih ti poslala kockavice ali neznam gdje da zakopam jer su one u fazo mirovanja. Ako ih nađem u Sjemenarni ili u Obiju poslat ću ti ih. Draga moja Alisice hvala na posjeti |
|
![]() |
|
Evo i mene,opet..Uživam u tvom vrtu...
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da, da tebe bi mogli i zaboraviti, ali ovaj jorgovan i onu pampasicu nikako draga moja, a ti očito ideš kao podsjetnik uz taj predivan vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Gledajući tvoje slikice, nemogu reči biljčica jer to nisu, prije su pravi kapitalci, moram reči da sam ostala bez riječi, sve cvjeta, baš sve, od prve do posljednje biljke!!!
Posebno sam se oduševila Lagistremijom, katalpom ali bome i vrtni sljez ti je takav da se ne susreće često, skoro pa prvi takav vidim, ali oduševila si me sekulentima!!!!! Tek sam ih otkrila, za sada početna ljubav ali znam da če postati vveeliiikkkkaaaa!!! Šteta što si tako daleko, pa još preko granice!!!! Kako stižu poštanske pošiljke preko granice???? Još ne mogu doči k sebi kako je kod tebe SVE JOŠ rascjetano!!!!! Kod mene je, kako je netko napisao na svome vrtu, trčiš - trčiš-pa tek onda cvijet, pa opet trliš pa opet cvijet, skoro pa na izdisaju!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |