Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hercegovački vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hercegovački vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 76>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 08:03
dature i truba su ti prelijepe, naravno i ruža, uvijek je uživanje prošetati tvojim vrtom!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 23:15
Datura je zaista posebna, lijepo cvijeće i lijepe slike, užitak za oči i dušu Clap
život je more
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 22:02
Tikvić hvala ti za ružu prekrasna je kao i sve ostalo u tvom vrtu.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 20:00
 Žuta brugica,

Uploaded with ImageShack.us

lozica i lagistremia,

i na kraju jedna ruža za sve,

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:59

Uploaded with ImageShack.us  za predivne dature i lantane
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:51
Dature i lantane, što bi još čovjek poželio - predivno
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:46
  Evo malo sličica moje najdraže dature,

Lantane, druga cvatnja,

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:30
 Anaida, Sunceee  smile78i svratite ponovo.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:23
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 21:35
Tikvić, evo opet sam malo navratila, ovaj puta sam sve prolistala. Na početku sam malo morala vrtit glavu   LOL, i ja sam imala zezancije dok nisam skužila stavljanje slika. Imaš divan vrt, sve lijepo raspoređeno i usklađeno. Puno vrsta, sve pršti od boje, kaktusi za svaku pohvalu. A miceku Mikiju i Moni posebna velika pusa!  smile141
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 21:07
Tikvić, krasne slikice cvjećki koje su i tebi, a i nama, itekako uljepšale jeen!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 16:37
Super da se primilo..Za stolisnik ne brini,bit će na proljeće novi....
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 16:31
 Nisi pogriješila što si ih posadila, trajnice su puno bolje kad se sade u jesen.
 Drago mi je da se sve primilo što sam ti poslala. I cvijeće koje si ti poslala meni lijepo raste  ( sve sem srvenog stolisnika, on se nije primio)i jedva čekam proljeće da procvijeta. I ja se tebi tahvaljujem .
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 12:18
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

I još tisuću smile79poljubaca  za Alisu.

Hvala ti draga moja.Da znaš jutros sam mislila o tebi,dok sam sadila tvoje biljke.Nisam posadila  ehinaceae i rudbeckie,čekala sam da malo porastu još.Jutros sam ih posadila u baštu,valjda nisam pogriješila...
Sve ostale tvoje-moje biljke odlično napreduju..Sledeće godine će biti Tikvić vrt,nije malo imati preko 30 trajnica u svom vrtu,a sve to tvoj poklon!Hvala ti još jednom!
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 07:23

I još tisuću smile79poljubaca  za Alisu.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 07:20
  Mali Kaktus sjemenke sljeza šaljem u ponedjeljak, prije nisam mogla.
  Draga F reland, hvala na komplimentima, ali ti moram reći, da si preskromna, što se tvog vrta tiče. I meni je žao što nas granica dijeli, ali za manje biljčice i sjemenke ni ona nije neki problem. Ja sam već slala sjemenke , male sadnice pa čak i lukovice pismom u Hrvatsku, Svaka moja pošiljka stigla je na odredište. Bitno je samo dobro zakamuflirat. Velike koverte sa zračnim mjehurićima su idealne, obavezno pošaljem preporučeno i to je to. Jeste da malo više košta ali cijena nekad nije najbitnija.
Draga Triša  smile79i svrati ponovo.
 Draga Niho rado bih ti poslala kockavice ali neznam gdje da zakopam jer su one u fazo mirovanja. Ako ih nađem u Sjemenarni ili u Obiju  poslat ću ti ih.
 Draga  moja Alisice      hvala na posjeti

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 22:41
Evo i mene,opet..Uživam u tvom vrtu...smile75
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 22:26
Originalno poslano od člana antun007 antun007 napisao:

pozdrav...
dali si ti meni poslala ovakvu kockavicu

e ovo još nisam vidjela Embarrassed-e šteta pa je nemam svaka čast biljka je predivnaWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 21:46
Da, da tebe bi mogli i zaboraviti, ali ovaj jorgovan i onu pampasicu nikako draga moja, a ti očito ideš kao podsjetnik uz taj predivan vrt.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 19:35
Gledajući tvoje slikice, nemogu reči biljčica jer to nisu, prije su pravi kapitalci, moram reči da sam ostala bez riječi, sve cvjeta, baš sve, od prve do posljednje biljke!!!
Posebno sam se oduševila Lagistremijom, katalpom ali bome i vrtni sljez ti je takav da se ne susreće često, skoro pa prvi takav vidim, ali oduševila si me sekulentima!!!!!  Tek sam ih otkrila, za sada početna ljubav ali znam da če postati vveeliiikkkkaaaa!!!

Šteta što si tako daleko, pa još preko granice!!!!   Kako stižu poštanske pošiljke preko granice????

Još ne mogu doči k sebi kako je kod tebe SVE JOŠ rascjetano!!!!!   Kod mene je, kako je netko napisao na svome vrtu,   trčiš - trčiš-pa tek onda cvijet, pa opet trliš pa opet cvijet, skoro pa na izdisaju!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 76>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.