Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 140> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orhidejice su ko bombon...a vrt lijepo cvijeta
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bigi, šljiva će ići u legendu......
Lantana jednom je netko primjetio da imam puno lukovica i to je točno, jer imam svakakvih i još otkrivam nove
![]() Mari, sada sve raste naočigled, nešto jučer nije ni virilo iz zemlje, danas se pojavi van, a sutra več vidiš i pupoljke...... stvarno je čudesno promatrati buđenje prirode i kojom brzinom sve izlazi van i rascvjetava se ...
Gio, ja nisam sijala jastučce, ja sam lani kupila dvije teglice, tako da neznam koliko dugo im treba iz sjemena, a za orhideje sam i ja prije mislila kako su zahtjevne i kako to nije za mene, ali eto zarazila sam se na CIF-u...... i za sada su samo 3
![]() Forzicija hvala, Rose uživo su još ljepše, a svima vama koje posječujete moje dvorište puno hvala i jedna velika
![]() Danas nisam stigla slikati vrt jer sam radila "projekt stablašica", ali jučer sam uslikala samo mini tulipane, ali sada skroz rascvjetane
![]() i dio cvjetnjaka sa tulipanima i srdašcima koja cvjetaju, ali njih moram ponoviti izbliza
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
orhideje su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kat.rea moj jastucac je tek posijan,ali vrijedi cekati
![]() ove nove slike su me odusevile,kao i baku preslica me osvojila,orhidejama se i ja divim,al se ne usudjem da ih kupim. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je stvarno raskošno i bujno,a još kad izrastu
one biljčice koje sada niču pa to će biti fantazija ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Joj Kate u nekoliko dana koliko nisam bila u tvom vrtu sve buknulo, doslovno, a kod tebe svega lipega, rekli bi Dalmatinci, od kaktusa do banana, ali tulipani, pa to je more tulipana, ja sam se udala u travnju u tvom kraju i sjećam se samo da je bila šuma tulipana...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma nek si se ti počastila! Al muž te još bolje počastio. Nema svatko takvu šljivu...
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bako tako sam i ja mislila za orhideje, ali evo prvi phal, bijeli, cvate od 24.02. i otpao samo jedan cvjetić......
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa to i je jedan od "zadataka" foruma: "krasti" ideje od ostalih!
![]() ![]() ![]() Kaktusi,sukulenti, tu sam dobro virila...
![]() ![]() Orhidejama se samo divim kod drugih. Taj cvijet nije za mene. Definitivno!
|
|
![]() |
|
Da mene lovi samo kaktus/sukulent zaraza otkako sam na CIF-u, to bi bilo dobro, ali lovi mene još jedna zaraza...... orhideozaraza i od petka sam bogatija za dvije...... nakon duge torture po bolnici morala sam si sa nečim uljepšati dan
![]() dendrobium orhideja
![]() i phalaenopsis orhideja..... tako da uz bijelog pala od prije imam još jedan
|
|
![]() |
|
Duda jel ti to čekaš cvijet od svoje glicinije? Bilo bi mi jako drago da sam ti savjetom kako porezati pomogla i da i tvoja konačno procvjeta......
Presličice su vam posebna priča...... ja sam davno kupila sebi paketić lukovica, ali se nisu baš nešto razmnožile, a onda je druge godine sveki dobila punu zdjelu lukovica od susjede i kak je red, izabrala sebi krupnije i posadila, a kada su ostale same sitne veli meni, evo ti ako si hočeš posaditi, ako nečeš ja ću ih baciti...... i ja sa svojom škorpionskom strpljivošću sam te sitne i šmiljave lukovice sve posadila...... lijepo iskopala jarčić uz rub i lukovice jednu po jednu slagala da sam od njih napravila "drvored" kako veli Triša i evo treću godinu su kod mene i sada je stvarno "drvored" ili plava ograda kako to veli Lora.
Drage moje posjetiteljice,
![]() A ovo su moji kaktusići koje sam lani udomila
![]() tu sa lijeve strane je bila čuvarkuća pa je lađica malo prazna...... moram naći neki kaktusić da popunim
![]() a ovo su moje čuvarkuće...... opet u donjem lijevom kutu je čuvarkuća koja je bila do nedavno sa kaktusima i mislim da joj tamo baš nije pasalo, možda presuha zemlja, pa sam ju izvadila od tamo i posadila u ovu "posudu" koja je u biti poklopac od jedne jako skupe "crne posude" (to je nešto kao teflon, samo crno, ali jednako bezvrijedno) i kako bi Shasha rekla kako volim reciklirati ili beskorisnim posudama naći novu namjenu, tako je i ovaj poklopac postao posuda za čuvarkuće
![]() ![]() evo kako to izgleda iz profila.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, sve u cvijetu, i meni se jako svidja plava ograda
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"Divlja šljiva" bravo za tm
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam tek danas stigla do tvog vrta i ostala bez riječi.Puno pohvala tebi na prekrasnim biljkama i lijepom uređenju vrta.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista bogato, ova ogradica od presličica je za čistu peticu!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivan cvijetni kutak, raznobojne ljubičice su preslatke...koliko presličice sa plavom bojom je vrlo efektna....uskoro će i glicinija vidim da je banana u izvrsnom stanju sve mi sviđa kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma strašna ti je ta plava presličica i slatke su raznobojne ljubičice,jedva čekam cveteke od glicinije
|
|
![]() |
|
Otok, zaboravila sam ljubičice... to sam ja lani snimila kod naše Shashe i odmah užicala
![]() Stefkaja, ti si mi uletila između mojih postova, a vidiš do neki dan ni ja nisam znala šta imam u vrtu, da nema CIF-a ja bih još mislila da imam "trajnu mačuhicu" a ne jastučac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |