mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 100> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Mare..nije me bilo nekolicinu dana ovdje , a ti mila napravila takva remek djela...Priča o škrinjici...najbolji triler koji sm u zadnje vrijeme vidjela. na početku kad sam je vidjela onako jadnu , ofucanu...moram priznati da sam se i ja zabrinula, ali svaka ti čast kako si u njoj vidjela sav potencijal...predivna je ...stvarno predivna ta tvoja škirnjica. Još kad kažeš da si 2k radila prvi put...mila ti mora da si se rodila s majstorskom krvi...koja izvire iz tebe. Predivno.
Rokovnik sa čipkom smo potvrđuje moju misao....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma gle ti njih sve su prosle na nekakve cipkice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mare, ja ti nisam od salveta i ništa ne znam raditi, ali sam po preporuci, pregledala tvoju galeriju.
Zaista prekrasni radovi, čestitam
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepo si ovo napravila!!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajni radovi sa čipkom! Sviđaju mi se ovi "negativ" efekti! Ajde, ajde...strpljivo iščekujemo tutorial!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Božica,valisa,rosa,smrcko hvala,hvala
![]() Smrcko ovisi,nekad mogu ponovo koristiti kao na ovom rokovniku a nekad ne mogu.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mare neumorna si. Fantastično
![]() Je li svaki put moraš novu zavjesu koristiti ili se može za još neki put? Nemoj da ostaneš bez zavjesa Mare. ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage jurica,file i dorina
![]() Ovih dana ću staviti na temu "ukrašavanje čipkom" nekoliko sličica,u fazama kako se radi ovakav rokovnik.....a sad kidam nalijevo u MUP,pa nadesno na tehnički
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare mare lipa mare cvitu moj......
I ja to radim mami za ročkas...... Tvioja knjigica je baš prekrasna.... ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
tvoja bilježnica me tira da odem u dućan po boje u sprejevima ,pa onda za marendu umjesto sendviča ja lipo boju,nema veze sendvići i onako nisu zdravi a možda malo i smršavim,to se zove ugodno s korisnim.
Dakle da rezimiramo
![]() |
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() |
|
![]() |
|
Anđelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Jel to rad sa čipkom?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Prila i maslačak hvala
![]() Sinoć sam se malo igrala s sprejevima i malo promjenila vanjski izgled moje bilježnice s receptima.Non plus ultra, jing i jang
![]() Nije baš sa salvetama ali neka za sada bude u ovoj galeriji.Može?
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna škrinjica
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |