Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 90> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja da ja imam ovo što sam vidila bila bi i te kako oduševljena,Prekrasno je
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Krasan je dupli hibi a bijela buddleia mi baš ima dobar habitus, nije onako neuredno razbusana ko što one obično jesu. Jel prirodno raste tako usko u vis il je to tvoje navođenje
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Mira K,
iako bez kiše, cvjetići se drže ![]() Predivna budleja, datura, dj. oko, delosperma,..., pa grožđe,... Puno ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, izvrsno ti se drži vrt usprkos ovoj žegi. Stvarno sam uživala u prekrasnim sličicama, a kod rajske ptice sam se dugo zadržala. Jednostavno nisam mogla oko maknuti s nje kak je lijepa. Ma i sve drugo ti je lijepo, ali ona je broj 1 za mene.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je kod tebe, tako nekako toplo, osunčano, i još k tome rascvjetano... Pravi raj za nas zaljubljenike u cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo ti je Pandorea, jako je lijepa.
![]() Podraneu ću ti probati zakorijeniti. Lijepa mi je ona crvena lonciera ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Milice, sarajka, anđelka, silvy, anaida
![]() Horti, hvala na posjeti a budleja je moje nahođenje ![]() Anabistrica,hvala što si navratila, rajska ptica je divna i evo stvara sjemenke za podjelu.. a biljke su slikane prije ove jake suše ali se nešto dobro drži.. ![]() ![]() Lantana, ja ću tebi zakorijeniti loniceru a tebi hvala na podranei koju ćeš mi zakorjeniti. Tvoje reznice mi se nisu primile koje smo donesle kad smo bile k tebi. Tebi ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo, imam još jednu novu košaricu od forzicije
![]() Ovo je ona stara ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tekome
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Albicija
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Crveno ![]() ![]() Novi ljiljan ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Malo sobnog
Belina, cvala je hoya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lijepi pozdrav iz Njivica
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Unatoč suši dobro ti se drži cvijeće, a i sobno ti je lijepo posebno su mi divne orhideice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je sve što si pokazala a ova zadnja slika je posebna......
Kad budeš pelcala crvenu loniceru, molim te sjeti se i mene..... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
koliko ljepote
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova granicica mi se svidja. Je li to dupla ?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
meni izgleda kao da od tebe nema suše, sve je tako lijepo cvjetno, stvarno prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |