dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 139> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga dadinice, tamna kala, baš si se krasno ponovila a i snadevilla ti je lijepa i bujna.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Smail!
Nisam toj kali mogla odoljeti iako znam da je te kupljene u cvijetu jako teško održati. Ali.... ja ne bih bila ja kada ne bih probala. Sandevilli se zaista veselim, imam je prvi put, a uz to je poklon od mog sina jedinca...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
dadinice, krasni cvjetići, karanfili do ovdje mirišu, a noviteti su" mrak"
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Cvijece malo,al slatko
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Mislim da ti je to Jasmin ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Smalil,
Ljiljus, ![]() Pustolov,
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaco
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Dadinice, i ja sam zavirila na tvoju terasu ali i u dvorište! Doći ću ti opet jer sam puno lijepoga kod tebe vidjela.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Kala je pre...pre...predivna
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Hvala Anaida na posjeti, čast mi je!
Uvijek si dobrodošla.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kod tebe opet svega novog i lijepog. Htjela sam jutros skočiti do Dalj planine na sajam da vidim ima li ono što ti već duže vrijeme tražim, al vrijeme je bilo tako bljakasto da sam odustala. Neznam dal mu sad nije vrijeme ili šta je ,al nema ga nigdje ili ja ne tražim na pravom mjestu
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Opet sam nalutala do tebe...krasno ti je cvijeće, a naročito me se dojmila boja tvoje nove kale. Želim ti da te još dugo, dugo oduševljava svojim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
Drage moje cure, hvala vam na posjeti! Puno mi znače vaši komentari.
Sanja, drago mi je da ti se sviđa kala. Sada drži fige da je uspijem održati za nagodinu... Dijana, nemoj si to uzimati za tako veliku obavezu! Ako naletiš, dobro... ako ne, bit će nagodinu. Zvončice, volim kad mi navratiš. Hvala ti na lijepim željama! Svima
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
dadinice moja, eto mene zvirkam po tvojim slatkim cvetekima..joooj kak su puj puj lijepi, šesni i zavidim ti. Volim nekako jednostavne biljčice, ne patim na skupe sorte..volim kaj su naše bake nekad imale u cvijetnjacima
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Wiz
![]() A da mi šapneš koji su ti cvjeteki toliko dragi? Mogla bih pokušati umnožiti ih.... pa da koji zaluta i na tvoj grunt.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Hehehe..sunce moje..hvala ti puno..ako se odlućim..ja ti spremno javim...pusek i hvala
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je, heucere su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Moon!
Zavoljela sam ih, nadam se da su to samo prve u nizu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga dadinice,
lijepo i cvjetno je počelo i u tvom vrtu. drago mi je što su te ove skromne biljčice obradovale svojim cvijetićima. uskoro će tvoje puste gredice biti pune života. radujem se skupa s tobom. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |