Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karli, drago mi je da ti se sviđaju kaktusi i čuvarkuće.
Nisam njihov veliki obožavatelj pa ih zato i nemam puno. Oni su puno lakši za održavanje nego trajnice koje moram svaki dan zaliti i orezati ocvale cvjetove. Kaktusima se divim, izgledaju mi kao biljke koje nisu sa ove planete i uživam gledajući savršenstvo oblika, rasporeda bodlji, a njihovi cvjetovi su remek djelo prirode. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Voljela bih da mogu nešto izdvojiti i reći "e, ovaj kut vrta mi se najviše sviđa!" ili "ovaj cvijet mi je najljepši!".... ali, to je nemoguće!
Svaki cvijet je ljijep na svoj, poseban način, budi neke drugačije osjećaje, ali svaki, ama baš svaki izmami osmjeh i dragost... .... a vrt, svaki dio priča neku drugu priču o nastanku, o životu, ali i svi govore isto - o bezgraničnoj ljubavi koju si uzajamno pružate.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Anastazija
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Savršeno!!!!!
|
|
![]() |
|
niho, drago mi je što si često u mom vrtu i uvijek si dobro došla. sretna sam što sam uspjela slikama prenijeti sreću, smisao i mir koji mi donosi vrt i svaka biljka u njemu.biljke ne sadim da bi ih držala u savršenom redu i od njih stvorila pozadinu koja će istaknuti ljepotu nečeg drugog. Biljka je, za mene živo biće koje osjeća, bori se za opstanak, i na svoj prelijepi način uzvrača ljubav koju joj pružamo. ![]() |
|
![]() |
|
draga Smail, hvala ti što uvijek ostaviš trag i pozitivnu energiju meni i mojim biljkama. voljela bi da svi vi, koji mi pišete ovakve poruke možete i uživo prošetati mojim vrtom, da vidite koliko života u njemu ima, koliko topline i dobrih vibracija. svi koji su posjetili moj vrt, osim onih koji su u njemu vidjeli samo puno posla, rekli su da bi mogli satima sjediti na terasi i uživati u pogledu, mirisima i zanimljivom svjetu kukaca koji u mnoštvu cvjetova imaju jako puno posla. ![]() |
|
![]() |
|
dadinica
tikvić drage moje cvjetne kraljice ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divan je suncokret, ali i sve druge slike cvijeća i vrta su krasne
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Savrsenooooo,cuvarkuce i kaktusi su bas lepi...sve ti ide od ruke
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Slavujka, navratih nakon podužeg vremena i dočeka me savršeni sklad i rijetko viđena urednost i perfekcija tvojeg ionako uvijek krasnog vrta...ne samo da imaš divne biljke nego si ih tako znalački i s ukusom posadila jedne uz druge da daju čarobnu kompoziciju tog zapravo, malog prostora...prelijepo
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Posebno mi je drago da ti se svidio čupavi Tedy. ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE,
hvala na ovako ispričanoj priči! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jutros sam zaboravio da sam suncokret,valjda sam predebel da se okrećem za suncem...
![]() ![]() ![]() ![]() Kada ja jedne noći procvjetam... e to će biti fešta... cvjetna i mirisna ![]() ![]() Već osam godina živimo u istarskom kamenu ![]() Ja sam crnac među sedumima ![]() Živim bez zemlje i pomalo rastem ![]() Opet sam puna pupova,cvjetova ![]() ... i bobica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Slavuj tvoj vrt je prvi koji sam pregledala!Beskrajno sam uzivala!
![]() ![]() ![]() Bicu redovan gost u tvom vrtu! |
|
![]() |
|
draga Narnia, dobro mi došla.
hvala ti na posjeti i sretna sam što si moj vrt doživjela ovako kako si opisala! radujem se svakom tvom dolasku i veseli me što ćemo se sretati u našim vrtovima. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Slavujčice, radosno sam prošetala, poslušala svaki cvijet, travku i list...
Uz najljepše pozdrave ostavljam i ovo...
- Reci sebi svakoga jutra:
''Danas bih mogla saznati tko sam!'' I kreni bosa, kao da je put rosa i medovina, i kao da ni jučer ni sutra nemaju s tobom nikakva posla."- V.Krmpotić
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Cvijeće... je dokaz da jedna zraka ljepote vrijedi više nego sva dostignuća svijeta. - Ralph Waldo Emerson
Danas je kišilo pa sam ostala u kući i malo više švrljala forumom...u tebi sam pronašla srodnu dušu koja uživa u svakoj sitnici svoga vrta i vjerojatno postoje ljudi u tvojoj okolici koji to ne razumiju i kojima je sve to uzaludan posao te radije sjede pred televizorom ...ja samo kažem da je i svaki umor za mene odmor duše...kad dođem s posla , pobjegnem od svih stresova i zloće, a ono iz nekog kutka proviruje neki novi cvijetić koji jučer nije bio tu... sve zaboravim. Moj muž uvijek govori da stalno nešto premještam, proširujem...moraam mu pokazati koju si ti površinu pretvorila u cvijetnjak....sve pohvale još jednom i da ne zaboravim ježeke..podsjetila si me na moje koji su tu bili prije par godina i uredno dolazili na večeru sa macama |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |