moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to me nasljednik častil da ne kukam-nekad stvarno treba paziti kaj se poželi,vele pametni da bi se ti moglo i ostvariti,tak sam i ja prošla sa mačuhicama ali nek-sad su mi super kad je sve gotovo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() a ovo je jedan od tri plumbaga koje je trebalo maknuti sa grede di su sad mačuhice,tulipani&co.
![]() |
|
![]() |
|
![]() dalija misli da ide ljeto
|
|
![]() |
|
![]() asarina se popela k pasiflori
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hana ovo s maćuhicama ti je fenomenalno, baš dobra ideja, tako gredica dok tulipani ne izadju neće biti pusta, stvarno uvijek nešto se novo nauči
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() i za kraj još jedna ruža
![]() |
|
![]() |
|
da, inače mrzim zimu a ovak bude bar malo boje u opčem sivilu
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dalija i ruža,prekrasno!
|
|
![]() |
|
hvala Rose!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj Hanić, kak si to dobro složila s tim maćuhicama....a kak su samo lijepe...baš super...najljepše su mi one plavo-žute, pa plave, pa sve su mi lijepe! Odlično si to posadila! Dobro veli Lora...nebude pusto dok tulipani ne procvatu! A ružice, asarina, passiflora, plumbago vrste "pune tačke"....ma sve mi je super kod tebe!...već sam i zaboravila kak budu lijepe tvoje slikice....dobro da si me podsjetila!
![]() |
|
![]() |
|
hvala mali! Navodno se te mini mačuhice na proljeće jako razrastu pa budemo vidli. Uglavnom hodala sam dva dana ko upitnik al mi nije žao
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A joj,kolko mačuhica,lijepe su boje,a ona šarenolisna pelargonija
![]() Ružice,lantana...ma,sve je lijepo. |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ženska draga,bome si se ti nakopala!na proljeće bu tepih,odlično kaj si stavila zajedno iste bojeSamo,znaš kaj ne valja?tačka ti je taaaaak ofucanaaaaa! :-D
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hvala Štefica! Ona pelargonija je poklon od Otok a lantana isto tak
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hana sve ti je super, jako mi se sviđa sve cvijeće, mačuhice su baš super..a ove sitne mačuhice ti se u proljeće dosta razrastu..nadam se da će onaj asparagus opstati, ali i ako ne opstane ima ga još..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj da, zaboravila sam pohvalit šarenolisnu pelargoniju, njoj niti ne treba cvasti kad ima tak dekorativne listove (kak bi moja susjeda rekla belagoniju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Stefkaja - bude opstal valjda,možda mu je to od šoka. A mačuhice samo nek se razrastu,čim više tim bolje
|
|
![]() |
|
jesam se nakopala
![]() |
|
![]() |
|
nemoj zezati..... takvu imaš sobu? Sad zamisli nastavak..................
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |