Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:39
to me nasljednik častil da ne kukam-nekad stvarno treba paziti kaj se poželi,vele pametni da bi se ti moglo i ostvariti,tak sam i ja prošla sa mačuhicama ali nek-sad su mi super kad je sve gotovo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:41

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:44

a ovo je jedan od tri plumbaga koje je trebalo maknuti sa grede di su sad mačuhice,tulipani&co.

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:48

dalija misli da ide ljeto
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:50

asarina se popela k pasiflori
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:50
hana ovo s maćuhicama ti je fenomenalno, baš dobra ideja, tako gredica dok tulipani ne izadju neće biti pusta, stvarno uvijek nešto se novo naučiClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:51

i za kraj još jedna ruža
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:52
da, inače mrzim zimu a ovak bude bar malo boje u opčem sivilu
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:56
dalija i ruža,prekrasno!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:59
hvala Rose!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:15
Joj Hanić, kak si to dobro složila s tim maćuhicama....a kak su samo lijepe...baš super...najljepše su mi one plavo-žute, pa plave, pa sve su mi lijepe! Odlično si to posadila! Dobro veli Lora...nebude pusto dok tulipani ne procvatu! A ružice, asarina, passiflora, plumbago vrste "pune tačke"....ma sve mi je super kod tebe!...već sam i zaboravila kak budu lijepe tvoje slikice....dobro da si me podsjetila! smile93
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:18
hvala mali! Navodno se te mini mačuhice na proljeće jako razrastu pa budemo vidli. Uglavnom hodala sam dva dana ko upitnik al mi nije žao
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:27
A joj,kolko mačuhica,lijepe su boje,a ona šarenolisna pelargonija .
Ružice,lantana...ma,sve je lijepo.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:32
Ženska draga,bome si se ti nakopala!na proljeće bu tepih,odlično kaj si stavila zajedno iste bojeSamo,znaš kaj ne valja?tačka ti je taaaaak ofucanaaaaa! :-D
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:32
hvala Štefica! Ona pelargonija je poklon od Otok a lantana isto tak
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:34
Hana sve ti je super, jako mi se sviđa sve cvijeće, mačuhice su baš super..a ove sitne mačuhice ti se u proljeće dosta razrastu..nadam se da će onaj asparagus opstati, ali i ako ne opstane ima ga još..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:38
Jooj da, zaboravila sam pohvalit šarenolisnu pelargoniju, njoj niti ne treba cvasti kad ima tak dekorativne listove (kak bi moja susjeda rekla belagoniju LOL) i divnu Otok-lantanu...je dobra boja...baš po mom ukusu....na takvu mi je farbu soba pofarbana LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:39
hvala Stefkaja - bude opstal valjda,možda mu je to od šoka. A mačuhice samo nek se razrastu,čim više tim bolje
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:42
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Ženska draga,bome si se ti nakopala!na proljeće bu tepih,odlično kaj si stavila zajedno iste bojeSamo,znaš kaj ne valja?tačka ti je taaaaak ofucanaaaaa! :-D

jesam se nakopala LOL pa nisam stigla tačke ušminkati. Već mi je pomalo bilo svega dosta. A takvi su bili tri grmalja. A mačuhice su po boji jer bi bilo prešareno da sam ih stavljala od svake po jednu boju, ovak je ipak malo smirenije
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:49
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Jooj da, zaboravila sam pohvalit šarenolisnu pelargoniju, njoj niti ne treba cvasti kad ima tak dekorativne listove (kak bi moja susjeda rekla belagoniju LOL) i divnu Otok-lantanu...je dobra boja...baš po mom ukusu....na takvu mi je farbu soba pofarbana LOL

nemoj zezati..... takvu imaš sobu? Sad zamisli nastavak..................
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.