Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 74>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 20:34
Glog si kupila ili je to živičar?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 20:31
sfriziranoj pampasici raste nova kosa

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 19:43
Je, je, bakić, noćurak! Napisala sam ti sve u malo podužem pp-u. Valjda ćeš me skužit.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 19:28
Bigi prošetah po tvom vrtu i mislim da je jedna od one dvije biljke noćurak!Ti ga imaš a flance koje si meni poslala sliče jako....
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 18:35
Crategus iliti po naški glog

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 18:31

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:15
Ma to je jednom, prošle jeseni mislim, na problemima nekome savjetovao... Ja sam mu predložila da to napiše negdje kao preporuku na početku svake teme, ali, ili nije pročitao ili nije smatrao potrebnim......
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:10
Uuuups, omaklo se duplo!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:10
Pa fala vam, presvetli! Wink
Ne znadoh taj podatak. Ajde nek skine još ovu, pa ću druge u drugi post.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Cornus alba sibirica okružena rudbekijama

http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/9306fc19-CvijetInfo_2_255.jpg

Clematis ima već 6 pupova

http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/41a0234c-CvijetInfo_2_257.jpg

http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/41a0234c-CvijetInfo_2_257.jpg

Voćkice baš lijepo cvjetaju. Kako sam ih ogolila na jesen, mislila sam da više nikad neće!

http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/88554a70-CvijetInfo_2_258.jpg

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:01
Dušica draga, sad zvučim ko Presvetli iz Gruntovčana, nemoj puno slika u jedan post, pa češ si možda malo skratiti muke.Jednom je admin negdje napisao da moli da se ne stavlja puno slika u jedan post jer članovi koji imaju spori internet onda teško mogu ili uopće ne mogu učitati.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:36
Ma prosvijetlit ću te ja! Ajde, ide, ide, radim na tome. valjda bu još danas. Ak opet ne zaboravim "odgovorit".
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:28
Nemoj se ubijat, samo se malo " prosvijetli" smile42, to možeš više puta a ovo prvo samo jednom LOL!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:09
Ja ću se ubit! Već satima skidam slike, i sad si koza sve pogasim, a nisam stisnula ODGOVORI! Pa to samo ja mogu! Ajmo ispočetka!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:03
smile195Trio teglica, to me podsjetilo na duo peglu, jel se itko toga sjeća?
Hvala na savjetima za pieris. Je, to je forrest flame. A kompost ionako dodajem svaku jesen po svukud.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:07
I vrt i "pokućarci" su ti jako lijepi, a naročito mi se sviđa onaj "trio" teglica u pletenom postolju - ne vidi se svaki dan i lijepo izgleda.

Što se tiče Pierisa, tvoj je očito od onih vrsta kod kojih su mladi izdanci crvenkaste boje (posebno kod P. "Forest Flame"). Kasnije ti listovi poprime normalnu zelenu boju.
Pierisi cvjetaju sitnim, okruglasto izduženim cvjetićima koji su sakupljeni u viseće grozdiće. Najčešće su bijele boje, ali ima ih sa roza i crvenkastim cvijetovima. Ne orezuje se.
Kako ti je Gio već naglasila, pierisi uspjevaju isključivo u kiseloj zemlji kojoj ćeš trebati svake godine dodavati kompost. Inače će ti biljka biti sve kilavija i na kraju ćeš se od nje oprostiti.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 06:54
Vrt ti je prekrasan, hebe mi se posebno sviđaju..
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:16
smile96
Joj, proljeće, ova ti je dobra! On je to izabrao, našao, kupio. Da napravio! Pa da se umori, kaj ti je!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:11
Bigi, jesam li ja to dobro skužila da ti je muž radio ono pleteno postolje za one tri tegle?
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:25
Baka, Katek, ak vam se tolko sviđa, morat ću ga podijelit s vama!
Hvala, mali kaktus, trudim se! Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.