Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azalee imam nekih 6-7 godina. Posađene su sa južne strane kuće, ali je sa druge strane veliki cedar i tulipanovac koji im rade hlad u više navrata tijekom dana. Posađene su u kiselu zemlju za rododendrone i povremeno ih gnojim sa gnojivom za rododendrone, isto kao i erice (i za njih vrijedi isto kod sadnje). U kamenjaru se sve lijepo razraslo u nepunih godinu dana i već bum morala čupati viškove. Svaki dan uživam u njemu jer nešto novo procvate. Svima hvala na posjeti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
onaj tvoj skup zumbula u raznim bojama mi je mrak, azaleu ti moram pohvaliti prekrasan grm, isto tako ja u tvom vrtu istićem erike, uvijek navratim zbog njih, i onda još puno puno toga lijepoga vidim
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ponovo sam gčedala tvoj vrt,a posebno azaleje,i ja imam dvije no moje su u saksiji,da li bi ih mogla posadit u vrt,mogu li izdržat naše minuse
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hm, ja sam izgleda preozbiljno shvatila da azaleje vole biti u hladovini. Ipak ću je izvaditi u teglu da ojača, a mogla bi kupiti i to gnojivo za rododendrone. Hvala na uputama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Znaš meni one večernje, pogotovo prve tri i jesu najbolje. Djeluju tako umjetnički.
Tvoj vrt je sam po sebi umjetnost, pa još ovako uslikan.... |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Moji novi vrteki u teglama ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nova perunika u kamenjaru ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I još današnjih slikica kamenjara. Ovih dana mu ne mogu odoljeti, baš mi se sviđa, a mijenja se iz dana u dan. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kad pogledam tvoj vrt u prvi mah pomislim da sam greškom gledala svoj ...hahaha valjda zbog onog šljunka okolo,sve ti je lijepo,a kamenjar...
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno je sve, slike su fantastične, ali pakujac je
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je jako lijepo ali ova crvena Heucera je posebna...i ja ih imam dosta,neke su joj slične al mislim da nemam takvu. kamenjar je famozan
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Kamenjar ti je svakim danom sve ljepši!
![]() A azalea mi je odmah upala u oko ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Pogled na ovo me je fascinirao ! Svaka cast , draga Anastazija ! ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
opet si mi stavila slike tvog divnog kamenjara... valjada si htjela da uzdišem ovako rano ujutro. I naravno jesam, i opet ću morati reći koliko mi je divan.
A i vrtek u posudama je slatki s svojim malim stanarima. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kamenjar ti je predivan,a tek perunike ,jel zuta mini il je tak poslikana
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rosa2, to je tak niska perunika. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |