Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dijana, nije to što kažeš, ima jako sličan list, ali cvijet drugačiji, možda neka podvrsta. Ma ko bi to više znao, bitno da je lijepa.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Betty, samo naprijed.....nabavi cigle, ocrtaj krug i slaži !
A za saksijice ću te možda razočarati jer nemam namjeru ukrašavati ih i bojati i to iz dva razloga: kao prvo, ovako su prirodnije, ako ih bojam to više nije to. Jesam neke bojala akrilnom bojom, nije mi se dopalo. A drugi razlog je taj da želim da mi biljka posađena u tu saksijicu dođe u prvi plan, zato saksijica mora biti jednostavna da ne preuzme glavnu ulogu. Lijep ti pozdrav i dođi mi opet kad god stigneš. |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, hvala na posjeti i komplimentu. A što da se radi kad ova kiša cmolji ?
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee, nije to baš neki hobi, više ubijanje dosade i spajanje ugodnog s korisnim. Ali rezultat je zadovoljavajući.
Drago mi je da me obilaziš i pratiš što radim. |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ahoj draga! Ništa neću hvaliti sve mi se sviđa to znaš. Nego jesi li odgonetnila kakav ti je ono cvijetak? Meni liči na cinerariu maritamu. Ispravi me ako griješim i mene zanima šta je.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Evo.ja opet dođoh u tvoje cvetno carstvo da se divim biljčicama u ciglenjaku (i moraću ukrasti tu ideju od tebe,definitivno
![]() ![]() Saksijice kanapom ukrašene su divne...još ako ih misliš bojiti i šarati
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Glikice, vrijedno si ispunila sve svoje sate! I kišne i sunčane.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I meni se svidja tvoj "drugi" hobi ! Jako !
![]() |
|
![]() |
|
MK, imam ih oko 50 komada. Osim ona dva na gornjoj slici, svi su sijanci od ove zime, tako da sam zadovoljna kakvi su i koliki su. Sad su krenuli rasti, no malo ih je ovo loše vrijeme usporilo. Čekamo sunce da nam se vrati pa da nastavimo s rastom.
Pusa tebi ! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ej Glikice,pa ti je već prava kolekcija lijepih adeniuma
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nekako sam navikla u ovo doba postaviti po koju novu slikicu iz mog carstva (čuj carstvo, jao kako ja to sebi umišljam), ali danas nisam vani ništa slikala.
Večeras vam pokazujem moju kolekciju adeniuma, koja je zbog vremenskih neprilika na verandi, s ove strane prozora: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE, pozdrav i tebi, iako liči, mislim da nije. Dala sam ga na ID, valjda će se naći netko ko zna koja je to biljka.
|
|
|
|
![]() |
|
Dmirce pozdrav, i moj klimatis je tek počeo ovih dana.
|
|
|
|
![]() |
|
Vijolica, Korjenko, hvala vam, obožavam špagom umatati posudice, a to su sve čašice od mliječnih namaza, vrhnja, sira, pudinga i sl, tako da sve iskoristim. Imam jeftine teglice, originalne i lijepe, a za kišnih dana i zabavu.
Inače, kad se uhvatim špage i ljepila moja djeca vele: ajmo bježat inače će i nas umotati ! |
|
|
|
![]() |
|
Bucka, je trajnica i brzo rasze, i neka samo raste jer je jako lijepa.
I da, drago mi te je vidjeti kod mene. |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glikice pozdrav!
Da nije neka vrsta Tanacetuma?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Pa malo sam i ja došao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni se sviđaju
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Nema kod tebe odmora!Baš su lijepi!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |