Rose - nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ma ne mogu vjerovatoi! idem popiti antiklerin!
znam da sam gledala tvoj nakit i......da bi riječ napisala
![]() Sva mi je jako lijepo ali one crne naušnice što podsjećaju na kupine mmmm.....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
naručiti iz zg?
nadam se da to kod tebe ide brže nego kod mene,ja već dva tjedna "naručujem" 2k pa još nisam ni makla prstom
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ali ja naručim iz zg-a preko forumasica koji zive tamo,ma daj 30kn postarine plačat za par stvarčica....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() A ja naivka bi živjela u mraku neznanja.Idem sad odmah
![]() |
|
![]() |
|
danasnji radovi,prvi pokusaji rada sa zicom. za debljinu me nepitajte
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Draga Rose, medaljoni su prelijepi. Nemoj žaliti truda savršeni su, a i ovaj komplet je prekrasan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ajme ... kako je ovo lijepo... nisam bas roza tip, ali taj je kompletic tako jednostavan i profinjen, ma savrsen je...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ruzice famozno si ovo napravila,svaka cast,kompletic je savrsen,iako ni ja ne ljubim rozu boju,ova nijansa mi je predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mislim da je Lluvia pronašla pravu riječ za ovaj rozi kompletić...doista je profinjen, a kad bolje pogledam, to i nije posve ružičasta boja, više je, onak "prljavo" roza i baš mi je super, a medaljončeki su isto lijepi, sa žicom doista nije lako raditi, dakle, svaka ti čast da si se uopće upustila u bitku s njom
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Roza kompletić je so cute
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medaljoni su mi jako lijepi i posebni,kamenčići zarobljeni žicom
![]() A kompletić je mrak,baš po mojoj mjeri.Roza nije moja boja ali ova prljavo roza kod mene uvijek prolazi
![]() |
|
![]() |
|
drage moje fala vam puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
fantastični privjesci.prekrasno napravljeni i svaka čast.inače me najviše oduševljavaju prekrasni radovi od žice,a ovo je divno.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kompletić je jednostavan i jako lijep! A kamenčići
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme rose kako imaš lijepe radove!!!
Nisam dugo bila kod tebe, ali zato sada idem ponovno uživati u tvojim radovima.
Sve mi je lijepo ali ovi privjesci su prepreprekrasni...
Bravo
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Rose bravo za tvoje radove, djeluju vrlo profinjeno samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
nemam riječi rose stvarno imaš mota!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |