Šeboj, romanija - Cheiranthus cheiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
triša je li ti živa ona što sam ti je nedavno poslala? ona bi isto trebala biti ljubičastai mislim da bi mogla cvjetati već ove godine
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
natalija, pa zar imaš i ljubičastu i bijelu romaniju iliti fajgl? Obožavam to "starinsko" cvijeće i u senjskom vrtu imam one klasične žuto-narančasto-smeđe. Jako su zahvalni, a ako ih podrežem nakon cvatnje, nakon nekog vremena cvatu ponovno.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sara imam ljubičastu, bijelu više ne, nažalost
bijelu sam imala prije par godina, ali dogodila se nezgoda sa cisternom (vrući zrak iz auspuha) pa je propala za par sekundi - tako mi je otišla i kadulja i još neke biljke... ali nadam se da ću opet naići na bijelu, sjeme ili malenu pa ću je "vratiti" |
|
![]() |
|
evo cvjetić, već je malo razbarušen od jakog vjetra
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
natalija
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prošli tjedan su počeli cvasti kod mene ali samo oni kojima sam dala malo vode u vrijeme suše..dok sam radila u cvjetnjaku pa usput i njih zalila
![]() počnu zbilja rano no treba im vlage, kad je suša sve ide sporije |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Moji šeboji cvatu!!!Imam samo bijele,skupit ću sjeme pa mogu poslati kome treba.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moji klasični odnosno starinski žuti i žuto-smeđi šeboji cvjetaju non-stop...Uskoro će i ljubočasti....Vijolica spremaj sjeme bijeloga, a može i koja reznica , ja ti šaljem žuti i žuto-smeđi...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
joj nati prekrasni su ja sad imam taj prvi ljubičasti,šatirani a u pupoljcima je čisto žuti..silno im se veselim jer me podsijećaju na moje dijetinjstvo i te starinske vrtove , a ujedno se veselim jer su moji sijanci a fakat im triba da od sijemena do cvatnje treba dve godine
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Natalia, evo baš je ovih dana procvjetao. Bila sam u vikendici i kad sam se vratila baš me iznenadio, isti je kao tvoj s prve slike
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš su vam krasni ti šeboji. Ja ih nikad nisam imala pa ne znam da li bi kod mene prezimjeli. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Curke jel skupjlate sjemenke od svojih šeboja,ja sam preprosle godine uzela sjeme kod sveki ,posijala na proljece ,i presadila u vrt ,i jako se ljepo primio cak ce i cvasti ove godine ..
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nisam ni znala da ih ima toliko vrsti..ja kupila na placu od bakice žuti,al po cvjetiću sto počima da se otvara ne bi rekla da je zuti ..imam mladu biljku ljubičastoga,ne vejruejm da ce uskoro procvjetat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ja sam prošle godine sijala tamnorozne šeboje, do zime su porasli jako veliki , čak su mi dva cvijetala. Nažalost od njih petnaestak zimu je preživio samo ovaj jedan, mada je i on bio dosta oštećen.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Nataly mislim da bi prezimio kod tebe...nije on baš osjetljiv
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Tikvić,mazi ga i pazi pa ako bude koja sjemenka viška....Ja ću spremit sjeme mog bijelog..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tikvić predivna boja
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Ajme kakvi šeboji!!! Predivni redom, neke nisam u živo ni vidjela... Ovaj tamni, crveno- smeđi je prekrasan!!!
![]() Ove godine sam ponovo posijala šeboje iz sjemena i od kraja proljeća do sad su pravi krasni grmići, nažalost ni jedan nije cvjetao... Sad samo da ih što više prezimi da osjetim u proljeće taj predivan miris... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |