Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
haha, slažem se sa anastazijom
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
slažem se da to treba staviti gdje svi mogu vidjeti. a lonac je stvarno odličan. kad žene ovo vide više nitko neće iskuhavati gaće u njima nego će saditi cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, super, super
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
lijepi kalici...iliti pitari...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno i da sve je lijepo na svoj način
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sva tri su predivna i svak je ljep na svoj način!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hvala curke! Lonac stvarno pjeva, ali ne čuje ga svatko!!!!
![]() ![]() Danas sam morala na brzinu obećanje ispuniti pa evo i radova: ![]() ![]() ![]() Izostavila sam slikati teglicu što sam je poklonila dugokosinom sinu. Vjerujem da će je ona... Nije neki superiška rad, već mene najviše oduševljava "izgled prije, izgled poslije" predmeta... ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
teglice i lonci su vam odlični!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
veš lonac zaista pjeva svoju pjesmu, i to prekrasnu...jako lijepo, svaka čast...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Andrea famozni su ti pitari a lonac piva svoju pismu,
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo i mojih radova koje sam smjestila na otvoreno i može se vidjeti na mom vrtu, a sada malo djela iz bližeg!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Sa druge strane izgledam ovako... ![]() Lonac je privukao najviše pozornosti... već me i susjeda pitala mogu li i njen stari lonac sriktati!!! ![]() |
|
![]() |
|
A ne, kad budu djela u gro planu onda ću staviti ih ovdje!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
duplaj, duplaj.....da se divimo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma samo ti poduplaj , ljepote nikada previše.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ma, znam da vi znate da sam ja vrijedna, ali da ne duplam svojih radova, ovog puta sam ih stavila u temu "Moj vrt iz Samobora"!
Ovdje stavljam samo link na tu temu pa da i ipak ne propustite moje kreacije!!! ![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1295&PID=222636#222636 |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
One romantične roza stvarčice me vraćaju u djetinjstvo, a ovi pokloni prekrasni radovi!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,pogotovo vrč.
|
|
![]() |
|
da, i ja potpisujem baltazara iliti mnatasu...predivni pokloni...
|
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lijepi pokloni...budući vlasnici će biti oduševljeni, ili već jesu...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |