Moja terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Današnje popodne provodim u šetnji vrtovima i terasama. Kakva paleta boja i sočnosti. Čestitam Blanka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Valjda su u Rijeci svi kozmosi divovski, ali tvoj iz tako male posude čudo koliki je narastao, no meni slabo cvjetaju, pa sam neke već počupala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
hvala svima na posjeti mojoj terasi....mala je ,ali mene jako usrećuje.......a što se tiče kozmosa jedva čekam da procvjeta..... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Blanka, terasa je pravi mali cvjetni raj!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
[QUOTE=BLANKA C.]
![]() ![]() ova slika mi je naj.terasa ti je stvarno prekrasna
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Blanka....stvarno ti je krasno cvijeće....terasa je pravi raj....ma svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koje krasne boje na tvojoj terasi...super je...stvarno krasno
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Blankice, kakvo divno šarenilo kod tebe! Sve mi se sviđa ovako bogato, šareno, naslagano.. A stepenice su vaauu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Učim, učim, kradem ideje, kradem!
![]() ![]() Ali ovakva terasa je zbilja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Kosmos ti je tako visok jer mu treba sunca, svjetlosti da bi cvjetao pa se "proteže".Svakako je lijep.
Sigurno kod tebe nema jakog vjetra, kao kod nas, koji sve povalja.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Terasa je predivna, a cosmo fantastičan!
Sviđa mi se jako tvoja terasa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stigla jesen,al jos uvek je cvetno i sareno
![]() |
|
![]() |
|
Imam još dosta cvijeća......kod mene puše svaki dan i zimi i ljeti, a drugo jutro nakon zadnjeg slikanja našla sam kozmos na tlu ...sva sreća ostao je u komadu.....hvala svima koji kad tad pogledaju moju terasu.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |