Svaštara u Istri |
Odgovori
|
Stranica <1 56789 10> |
| Korisnik | ||
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:28 |
|
|
Salomon što sam se sada lijepo prošetala opet po Istri zahvaljujući tebi.
P.S. prije par dana je u jednim dnevnim novinama izašla karta Istre...i ja išla tražiti Verin Kršan...ma ne bi ga našla nema šanse. Stoga sam htjela pitati, blizu kojeg grada je Kršan da nađem Veru ( bar na karti)...
|
||
![]() |
||
| Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:29 |
|
|
Pčelice, ima i oko Rovinja svašta za vidjeti. Doduše, treba ti auo.
|
||
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:31 |
|
|
Verin Kršan je blizu Labina. To je ist. obala. Onda kreneš mrvu na sjever i nađeš Voziliće. Tamo raskršće, pa bit će pol centimatra ulijevo na cesti za Pazin. Ako ga ne nađeš, nego recimo Pićan, Gračišće, znači da si ga već prošla.
|
||
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:33 |
|
|
Kad si već kod toga, odi prema zapadnoj obali, ali malo u unutrašnjosti, tako, cca sjeverozapad Istre i nađi Tinjan. Pogledaj malo bolje i vidjet ćeš Bergeniju kako se bavi cvijećem.
|
||
|
|
||
![]() |
||
salomon
Pustio korijenje
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:35 |
|
To mi je super u Istri..što ima sela kojih uopće nema na karti!
Hvala Proljeće na pohvalama..to mi je motivacija da stavljam još slika..
|
||
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
||
![]() |
||
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:35 |
|
Ja i jesam oko Labina tražila ( od nekuda mi je ostalo u glavi da si blizu Labina), ali svejedno ga nisam našla. Budem muža zamolila da mi nađe ( ja nosim naočale), a ja ću onda bolje pogledati gdje si točno...
|
||
![]() |
||
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:37 |
|
|
Tinjan sam već našla... (podsjeća me na Vodnjan, pa sam zapamtila). Eh, a da si i ti bila u vrtu ( a ne odmarala
|
||
![]() |
||
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:41 |
|
|
Sad sam malo prolistala slike planinarenja na Sisol, često ih vrtim u albumu, ova "fila indiana" mi je nekako poznata- u red jedan po jedan
Moje prvo planinarenje i baš na Sisol, dušu san spustila do gore
![]() |
||
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
pčelica7
administrator
Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:44 |
|
ma nije problem auto (mobilna sam), ali nekako se lakše dogovorimo (društvo) kad je u pitanju monvi...
|
||
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:49 |
|
|
Ma radi što ti se sviđa. Idi u Monvi, a doći će dan kad ćeš htjet i istraživati.
![]() Proljeće, u tome i jest greška što dangubim za kompom mjesto da malo radim, zato me nisi uočila. U biti Kršan i nije nešto značajan, zato ga na takvim kartama često izostavljaju. Tinjan več nosi naslov "prijestolnica pršuta" pa ga onda imaju zašto i staviti. |
||
|
|
||
![]() |
||
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:53 |
|
|
Pa ako nije na toj karti onda ćemo ga naći na Google Earth...hoću vidjeti onu tvoju famoznu terasu i travnjak iz zraka...
|
||
![]() |
||
salomon
Pustio korijenje
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:05 |
|
hehe..partijanerica?!! Sad ljeti si ja odem u Monvi tu i tamo, ali ipak mi je puno draže zimi "visit" u Žminju..
|
||
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:12 |
|
![]() Evo ga sa googla. Sad sam ga skinula ne bih li dobila friškiju sliku, ali ništa. ni njima nije interesantan. Onaj minijaturni smeđi pravokutnik ispod oznake je kuća. Ona malo veća smeđa fleka lijevo je ovaj dio koji najviše slika. Negdje prije dvije godine smo nasuli dolac koji je tu bio i zemlja je još gola bez trave. Sad znaš koliko je slika friška. |
||
|
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:25 |
|
![]() Okolica Rovinja ih već više zanima pa ima više detalja. Ovo je kuća mojeg. pok. sina. u Balama. |
||
|
|
||
![]() |
||
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:30 |
|
|
Vera opet te ne vidim???
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:37 |
|
|
Kako ćeš kad sam još za kompom. Pogledaj, sad ću izać kupit cigarete p ćeš me viditi.
|
||
|
|
||
![]() |
||
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:40 |
|
Vera opet si me nasmijala do suza!!! Ti si za nepovjerovati!!!
![]() Ali znaš šta ja mislim...nas bi netko mogao dobro "oprati" jer smo temu sasvim zachetale... |
||
![]() |
||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 09:38 |
|
|
||
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
stefkaja
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 11:02 |
|
|
Istra je predivna, ja svaku godinu ljetujem u Istri a i brat mi živi u Labinu. Jako mi se sviđa Labin, dok pronađem slike postavit ču ih
|
||
![]() |
||
vera4
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 13:04 |
|
E, pa kad posjetiš brata, javi se. Nije 8 km baš takva daljina. ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 56789 10> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |