Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nata07, monna-1 i piramida... hvala vam cure na pohvalama. Puno mi znace.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasni su ti radovi pogotovu oni sa ljubičicama
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
hvala hana
![]() |
|
![]() |
|
evo jos malo zastite za zid... narucene, udomljene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
okvirići su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slažem se
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jako lijepo! vjerujem da je naručitelj/ica oduševljen/a! |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kako nebi bila oduševljena, kad su baš slatki
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Baš su slatki okvirići,a anđeli,stvarno svagdje pašu
|
|
![]() |
|
hvala vam cure drage.
Da, naruciteljice su bile jako zadovoljne. A i ja sam... skoro sam ih ostavila sebi, samo sto nemam vise saltera i uticnica ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svaka cast na originalnosti,jako slatko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
ideja ti je super,a tako i konačan rezultat
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
dobro nam dosla na forum s predivnim radivima...cijelo ljeto nisam bila na forumu, pa sad imam sto i pregledavati...svidaju mi se tvoji radovi, narocito zastite za zid...nisam imala vremena citati postove, samo sam pregledala slike pa te molim ako vec nisi negdje napisala reci mi kako, tj.na cemu si radila te zastite? si kupila gotove pa ih ukrasila ili si ih sama izmodelirala?
ideja za +5 |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e svaka čast,ja nikad ne bih došla na tu ideju za zaštitu
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako dobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...jednostavno su prelijepi, a polako postaju i tvoj "zaštitni" znak, draga Lluvia... |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Brandiraj to Iluvia,stvarno su originalni okvirići , lijepo izvedeni,Japan,krasno
|
|
![]() |
|
kaća, tina, hana, anđelka, primavera, maslina... nadam se da nisam nijednu izostavila... hvala vam cure drage, uvijek me obradujete komentarima
![]() primavera i maslina... nije vam to uopce losa ideja ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti goga na lijepom komentaru ![]() sto se tice zastita - rađene su na plasticnim prozirnim orginalnim zastitama. Pakovane su po 3 komada i kostaju oko 22-25 kn. Ja sam ih kupovala u Pevecu i u Baumaxu (Osijek, naravno..:)). Imas ih za obicne uticnice i za dvostruke. Mozda se jednom bacim i na modeliranje, ali trenutno mi je ovako puno brze..:) Eto... |
|
![]() |
|
jos dvije zastite, malo drugacije... i nadam se da je s njima gotovo na neko vrijeme...:))
gejša ![]() ... drugi sloj salvete s gejsom mi se cinio zanimljiviji nego prvi, pa eto... ![]() i zajedno ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |